Uw bedrijvengids
Image default
Vakantie

Huur een tiny house

Tiny Houses zijn klein in afmeting, maar ze zijn dé nieuwe grote trend als het gaat om wonen. Steeds meer mensen besluiten om niet meer mee te doen in de race naar een altijd maar groter huis. Wat maakt het uit als het gras bij de buren groener is, wanneer je tevreden bent met wat je hebt? Voor echte die-hard tiny house fanaten is het kopen van een tiny house het grote doel. Voor hen is het een lifestyle, want een klein huis dwingt je om na te denken over welke spullen je écht wilt hebben.

Een tiny house past perfect in een minimalistische leefstijl. Door de kleine oppervlakte dwingt een tiny house je te ontspullen . Dat helpt je om een eenvoudig leven te leiden zonder onnodige kopzorgen. Maar de stap van een normale woning naar een tiny house is enorm. Het kan zo maar zijn dat jij eraan denkt om een tiny house te kopen, maar nog twijfelt. Of misschien heb je helemaal de behoefte niet om te verhuizen, maar wil je wel eens ervaren hoe het is om in een tiny house te wonen.

Dan is het ideaal dat je een tiny house ook kunt huren. Bijvoorbeeld een tiny house huren aan het water in Zeeland, op het resort Waterrijk Oesterdam. Maar er zijn ook tiny houses op de Veluwe, in Overijssel en Twente. Deze Nederlandse bestemmingen zijn perfect als je er even een paar daagje tussenuit wilt. Met zijn tweetjes, of met het gezin.

Ook over de grens is het goed toeven in een van de kleine vakantiehuisjes, bijvoorbeeld in Schleswig-Holstein (Duitsland), Maaseik (België) of in het prachtige merengebied Salzkammergut (Oostenrijk).

Wie weet ben je na een paar nachtjes in een luxe tiny house van Glampings.nl helemaal verkocht en ga je volledig voor deze nieuwe lifestyle. En zo niet? Dan heb je in ieder geval een leuke vakantie gehad, die zeker voor herhaling vatbaar is!

https://glampings.nl/tiny-houses