Uw bedrijvengids
Image default
Vakantie

Uw caravan of accessoires koopt u bij deze caravan- en camperdealer

Bent u de trotse eigenaar van uw eigen camper of caravan of zou u dit graag willen worden? Ga dan langs bij Campolife, dé caravan- en camperdealer van Nederland. U vindt deze specialisten in Heinenoord, vlak bij Rotterdam. U vindt hier meer dan 8000m2 aan showroom waarin u de meest uiteenlopende kampeervoertuigen en kampeeraccessoires kunt bekijken. Ontdek de caravancollectie of probeer de diverse voortenten uit waarmee u altijd en overal op vakantie kunt gaan. Wilt u geen caravan kopen, maar heeft u al een eigen voertuig dat toe is aan reparatie of onderhoud? Ook dan gaat u natuurlijk naar deze caravan- en camperdealer. Deze specialisten met oog voor detail zorgen er graag voor dat uw voertuig optimaal functioneert.

Kies voor een inbouwaccessoire voor een comfortabele vakantie

Bij Campolife kunt u dus niet alleen voertuigen, maar accessoires voor uw caravan kopen. In hun kampeerwinkel vindt u allerlei kleine accessoires die u helpen comfortabel te kamperen. Vul uw voorraad aan met plastic borden die tegen een stootje kunnen of investeer in een comfortabele kampeerstoel. Wilt u grotere aanvullingen op uw caravan kopen? Kies dan voor een van de vele inbouwaccessoires. Zo houdt u tijdens de zomer het hoofd koel met een efficiënte airco. Wilt u wat extra schaduw creëren en vindt u voortenten te veel gedoe? Kies dan voor een uitschuifbare luifel waarmee u een schaduwplek naast uw caravan kunt maken. Voor de sportievelingen bieden deze specialisten de optie om fietsendragers op uw caravan te installeren. U neemt dan uw fietsen zorgeloos mee op vakantie zodat u de wijdere omgeving gemakkelijk kunt verkennen.

Ontdek welke kampeeraccessoires uw voorraad compleet maken

Campolife is dus dé specialist waar u terecht kunt met al uw kampeerwensen en -vragen. Wilt u een splinternieuwe caravan kopen of zoekt u juist een occasion? Het kan hier allemaal. Kom langs bij de vestiging en ontdek de showroom om te besluiten welke caravan of accessoires u wilt kopen. Voor meer informatie over de openingstijden en de beschikbare modellen die op dit moment in de showroom staan, neemt u contact op met deze ervaren professionals. Zij helpen u graag uw kampeerdromen te verwezenlijken.