Uw bedrijvengids
Image default
Verbouwen

Een aannemersbedrijf in Amsterdam met jarenlange ervaring

De Waard Bouw is een betrouwbaar aannemersbedrijf in Amsterdam. Ze hebben al jarenlang kennis en expertise in verschillende aspecten van de bouwsector. Zo schakelt u hen in voor restauratie, renovatie, nieuwbouw, kelderbouw of funderingsbouw. Zoekt u dus al een tijdje naar een professionele aannemer in de regio Amsterdam? Vertrouw dan op dit bedrijf. Tijdens uw (ver)bouwproject coördineren ze alle partijen die bezig zijn. Doordat ze alleen maar vaste timmerlieden in dienst hebben, heeft u altijd een vast aanspreekpunt die u altijd informeert over de werkzaamheden.

Een vast aanspreekpunt van begin tot eind

Dit professionele aannemersbedrijf in Amsterdam ontzorgt u van a tot z. Ze hebben al meer dan dertig jaar ervaring als aannemer. Het werk van een aannemer is zeer uitgebreid en dit laat dit aannemersbedrijf dan ook zien. Ze hebben diverse projecten voor hun klanten gerealiseerd door heel Noord-Holland en ze gaan ook graag met uw uitdaging aan de slag. Ze beginnen eerst met het voorbereidende werk, zoals het maken van bouwtekeningen, en eindigen pas als u tevreden bent met het project. Alle onderdelen van uw project lopen soepel, doordat ze eerst goed bekijken hoeveel vakmensen, materialen en eventuele hulpmiddelen er nodig zijn. Ze werken alleen met vaste timmerlieden, en dus niet met zzp’ers. Zo weet u wat u van hen kunt verwachten en zo heeft u altijd een vast contactpersoon.

Schakel deze bekwame aannemer in voor uw project

U kunt met al uw bouwprojecten terecht bij dewaardbouw.nl. Deze aannemer heeft ervaring in de nieuwbouw, maar u schakelt hen ook in voor renovatieprojecten. De vakmensen van dit aannemersbedrijf spelen snel in door hun jarenlange ervaring in de bouw en adviseren u dus als geen ander. Vandaag de dag is dit klusbedrijf een jonge en dynamisch aannemersbedrijf waar u terecht kunt voor alle zakelijke en particuliere bouwprojecten. Schakel hen dus in zodat ze met uw uitdaging aan de slag gaan.