Uw bedrijvengids
Vervoer en transport

Hoe verhuis ik goedkoop in Rotterdam?

Wanneer je gaat verhuizen zul je merken dat er een hoop op je afkomt. Er zijn een hoop praktische zaken te regelen, zoals de adreswijziging doorgeven aan allerhande bedrijven, verzekeringen laten aanpassen en je energie- en internetaansluiting laten oversluiten. En dan moet de verhuizing zelf nog beginnen! Vaak ben je al weken druk geweest in het nieuwe huis om het helemaal naar de zin te maken. Lange dagen in de weer en vaak ook nog eens met een tijdsdruk. Voor je aan het verhuizen zelf kunt beginnen heb je dus al een hoop energie gestoken in het voorbereiden van de grote dag. Een beetje hulp bij deze logistieke uitdaging kan dan ook geen kwaad! 

Verhuizen kan ik toch gewoon zelf?

Uiteraard kun je met behulp van wat familie en vrienden een verhuizing zelf organiseren. Je koopt wat inpakdozen, huurt een busje, pendelt heen en weer en huurt indien nodig ook een verhuislift. Op zich allemaal best te doen, zij het niet dat het fatsoenlijk verhuizen van een inboedel een vak apart is. Met het inhuren van de juist opgeleide professionele verhuizers ben je verzekerd van het feit dat de inboedel ook daadwerkelijk schadevrij overgebracht word naar het nieuwe huis. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk! De erkende verhuizer zal met hun expertise de goederen op een correcte en nette wijze overbrengen van punt A naar B.

Verhuisbedrijf Rotterdam nodig?

Zelf verhuizen klinkt goedkoop, maar goedkoop blijkt uiteindelijk vaak duurkoop! Verstandiger is het dan ook om wat professionele hulp in te schakelen. Het hoeft helemaal niet veel te kosten om jouw inboedel schadevrij over te brengen. Zo kun je het nodige in- en uitpakwerk zelf al doen om de kosten wat te drukken. Het demonteren en monteren van meubelen zou je ook al zelf kunnen doen. Het enige wat dan nog overblijft is het grotere werk en daarvoor kun je ons inschakelen. Uiteraard tegen een zeer betaalbaar tarief! Zo is goedkoop verhuizen Rotterdam betaalbaar, efficiënt en vlot achter de rug.

Goedkoop verhuizen Rotterdam

Voordelig verhuizen met het erkende verhuisbedrijf in Rotterdam is nu nog betaalbaarder dan ooit! Of het nu gaat om een particuliere verhuizing of het verhuizen van een bedrijf. Wij van Jac den Hollander, dé erkende verhuizer van Rotterdam en omstreken, organiseren graag samen met jou een probleemloze verhuizing voor een zeer scherp tarief. Wij komen dan ook graag bij jou langs om de mogelijkheden met je door te spreken en je direct te informeren over de kosten middels een geheel vrijblijvende offerte!

Bespaar op verhuizen tip!

Als slot nog een kleine tip; veel mensen komen er tijdens de verhuizing achter wat ze eigenlijk allemaal weg zouden willen gooien. Doe je dit reeds van te voren scheelt dit tijdens de verhuizing een hoop tijd. Tijd is immers geld en wat je niet meer in huis hebt, hoef je ook niet te verhuizen! Met deze tip kun je weer wat besparen op de verhuiskosten en kun je dit besteden aan je nieuwe huis.

https://jacdenhollander.nl