Uw bedrijvengids
Vervoer en transport

Op zoek naar een verhuisbedrijf?

Ga je binnenkort verhuizen en zie je er tegenop om alles zelf te gaan vervoeren? Gelukkig hoeft dat niet, Verhuis Low Budget helpt jou hier namelijk heel graag mee. Dit is een flexibel verhuisbedrijf dat luistert naar jouw wensen en er daarnaast voor zorgt je verhuizing soepel en volgens de afspraken te laten verlopen.

Als je gaat verhuizen moet alles leeggehaald en ingepakt worden, en dit moet vervolgens met zorg vervoerd worden. Dierbare spullen, dure schilderijen of een designerbank; je wilt niet dat daar iets mee gebeurt. Daarom vind je bij dit bedrijf enkel gediplomeerd personeel dat precies weet hoe ze met jouw spullen om moet gaan maar daarnaast ook zorgen voor persoonlijke aandacht, een perfecte service en de juiste begeleiding wanneer dit nodig is.

De kosten laag houden

De kosten laag houden is belangrijk voor Verhuis Low Budget. Een verhuisbedrijf is meestal in het bezit van een groot pand waar alles in opgeslagen staat, en vast personeel. Echter zorgen juist deze twee punten voor extra hoge kosten, terwijl dit niet nodig is. Verhuis Low Budget doet dit dan ook niet. Zij werken met verschillende kleine kantoren verspreid over Nederland, en werken daarnaast voornamelijk samen met zzp’ers. Dit zorgt ervoor dat de kosten zo laag mogelijk blijven, maar dat de service er niet op achteruit gaat. Er zijn momenteel vestigingen te vinden in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Zwijndrecht maar ze zijn werkzaam door het hele land.

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen doe je heel eenvoudig via de website, daarna krijg je binnen een paar uur een prijsaanbieding. Ga je akkoord met deze aanbieding dan kun je deze bevestigen via de mail of telefoon, daarna zal er contact met je opgenomen worden om de verhuizing door te nemen. Op de dag van de verhuizing kun je er vanuit gaan dat het team op tijd bij je aanwezig is, en dat alles snel en veilig uitgevoerd wordt. Op de nieuwe locatie wordt alles op de juiste plek gezet, wordt apparatuur gemonteerd en worden de verhuisdozen weer meegenomen.

https://meubelkoeriers.nl/