Uw bedrijvengids
Image default
Winkelen

De Raat kluis koop je bij 1001sloten!

De kluis van de Raat bestel je bij 1001sloten.nl. Met deze privekluis kun je veilig je spullen opbergen. De kluis biedt bescherming tegen inbraak en houdt uw kostbaarheden veilig. Met het aanbod van 1001sloten is er voor iedere wens een goede kluis te vinden. De kluizen lopen uiteen in maten, gewicht, inbraakwerendheid, brandwerendheid en kleur. 

Koop je eigen De Raat pt0 of pt1 kluis

De Raat PT0 en PT1 zijn de bekendste De Raat kluizen van het moment. Dit komt dan ook door de fantastische prijs/kwaliteit verhouding van de kluizen. De kluizen bieden een goede bescherming tegen inbraak, vooral kijkende naar de prijs, waarbij ze ook nog in een gebruikelijke formaat komen om spullen op te bergen. 

De PT0 is het kleinste en goedkoopste model en de PT1 is het meest gangbare model. Beide hebben een 3-zijdig sluitsysteem voor ideale veiligheid. Afhankelijk van de spullen die u wilt bewaren, kunt u dus ook de maat kiezen. 1001sloten biedt ook de nog wat grotere De Raat PT2 kluis. 

De kleur van de PT series is RAL 7035. Dit is een grijze kleur. Hierdoor valt de kluis niet direct op en kan hij vaak goed mee in de omgeving.

Een kluis met elektronisch cijferslot De Raat ET

Naast de PT series biedt 1001sloten ok de ET series aan. Deze kluizen zijn in grote zin hetzelfde als de PT’s. Echter hebben de kluizen en een elektronisch cijferslot in plaats van een sleutel. Dit brengt extra gemak tijdens het openen. Ook heeft u hierdoor het gemak dat de sleutel niet kwijt kan raken en u de sleutel niet hoeft te verstoppen.

Bestel je eigen De Raat ET0 snel in de webshop. 1001sloten biedt een uitstekende service aan advies en leveringsvoorwaarden. Buitenom een snelle levering ontvang je ook nog eens gratis verzending. Het aanbod is hetzelfde als bij de PT series. U kunt kiezen uit de ET0, ET1 of ET2. Hierbij kunt u kiezen welke maat het beste bij u past.

Bestel je inbraakwerende De Raat kluis snel!

Bij 1001sloten heb je zekerheid van een veilige website die snel helpt. Om je kluis extra te beveiligen adviseren ze om de kluis te verankeren in een muur. De PT en ET series bieden de mogelijkheid de kluizen te bevestigen aan een muur of de vloer. Hiermee ontstaat er de vrijheid om zelf invulling te geven aan de plaatsing. 

Weet je nou niet welke De Raat kluis het beste bij jou wensen past? Neem dan contact op met 1001sloten. Zij helpen je graag verder met een vrijblijvend advies op maat. Bestel vandaag nog jou eigen De Raat kluis!

 

https://www.1001sloten.nl/de-raat-pt0-kluis