Uw bedrijvengids
Winkelen

Thuis werk bureaustoelen kopen bij Mauron

Door de coronacrisis werk ik al ruim vier maanden thuis. Hartstikke gezellig natuurlijk met mijn kinderen en mijn vrouw. Al ben ik stiekem erg blij dat de kinderen weer naar school mogen. Want werken en thuisonderwijs geven gaan toch moeilijk samen. Het thuiswerken ging bovenal moeizaam toen ik aan de keukentafel werkte. En ik uren achter elkaar in werkhouding op de keukenstoel zat. Ik merkte dat ik klachten begon te ontwikkelen aan mijn rug en schouder.

Tweedehands en refurbished thuis werk bureaustoelen

Dat was het moment waarop ik dacht: ik heb een nieuwe bureaustoel nodig, een die geschikt is voor thuis. Tot mijn verbazing waren die geschikte bureaustoelen behoorlijk aan de prijs. Na wat zoeken op het internet kwam ik een webshop tegen die tweedehands en refurbished thuis werk bureaustoelen verkoopt. Mauron is de naam. Hun assortiment bestaat uit gebruikte bureaustoelen van topmerken als Haworth, Ahrend en Rohde & Grahl.

Eenvoudig en betaalbaar

Een ideale oplossing. De stoelen zijn al eerder gebruikt, maar wel bijna als nieuw doordat deze geheel is refurbished. Daarbij vervangt Mauron ook de stoffering in elke gewenste kleur. Naast thuis werk bureaustoelen bieden ze ook ander tweedehands en refurbished thuiswerk meubilair aan als bureaus en complete werkplekken. Een werkplek aan huis creëren was nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar!

Zitcomfort

Uiteindelijk heb ik voor de Rohde & Grahl Xenium gekozen. Een veelzijdige bureaustoel die erg comfortabel zit. Het ondersteunt mijn lichaam met al haar natuurlijke bewegingen zo goed mogelijk. Deze thuis werk bureaustoel heeft een maximale verstelbare armleuning, rugleuning en zitting.

Ik ben zeer content met mijn nieuwe bureaustoel. Het werkt fijn en zit erg prettig. Ik heb dankzij deze bureaustoel geen last meer van mijn rug en schouder. Bezoek zelf de webshop en bekijk het aanbod van Mauron!

Mauron – Tweedehands-kantoormeubelen.com
Adres: Microweg 40, 6545CM Nijmegen
Telefoon: 024-7470174
Provincie: Gelderland

https://www.tweedehands-kantoormeubelen.nl/