Uw bedrijvengids
Image default
Woningen

Deze aankoopmakelaar uit Hilversum vindt een geschikte woning

Een toonaangevende aankoopmakelaar in Hilversum vindt u bij Dorenbos|Rasch Makelaars. Met een team van passievolle makelaars en taxateurs maken zij het verschil in Hilversum en omstreken. Zij informeren u graag over de mogelijkheden die zij u bieden en geven vrijblijvend advies over de verschillende koopwoningen in de omgeving.

Ruim vijftien jaar ervaring maakt het verschil voor deze aankoopmakelaar in Hilversum

Sinds 2004 is deze makelaardij als actief in Hilversum als aankoopmakelaar en taxateur. Hierdoor hebben wij al veel ervaring opgedaan in het aankopen, taxeren en verkopen van woningen. Zij kijken met een objectie standpunt naar elke woning en geven u op basis van hun bevindingen eerlijk en betrouwbaar advies. Zij bieden naast het aankopen en taxeren nog andere diensten aan, zoals het huisvesten van expats voor zakelijke klanten en het uitvoeren van een gratis waardebepaling.

Een ruime selectie aan koopwoningen

Als aankoopmakelaar en taxateur in Hilversum beschikt deze makelaardij over een grote selectie aan koopwoningen. Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Dan bestaat de kans dat uw nieuwe woning tussen de selectie aan koopwoningen van Dorenbos|Rasch Makelaars zit. Mocht dit niet het geval zijn dan maken zij een profiel voor u aan, waarin al uw wensen voor uw nieuwe woning vermeld staan. Aan de hand hiervan gaan zij verder op zoek naar een geschikte woning. Als deze is gevonden gaan zij over in door te onderhandelen met de verkopende partij. Hierin focussen zij zich natuurlijk op het verkrijgen van de woning voor een zo’n goed mogelijke deal.

Blijf niet oneindig zoeken en schakel hulp in

Lukt het niet zelf om een geschikte woning te vinden of vist u telkens naast het net? Schakel dan de hulp in van een ervaren aankoopmakelaar en taxateur uit Hilversum in. Zij kennen de omgeving als geen ander en richten zich vooral op de omgeving van de Gooise Meren, Naarden, Het Gooi en Hilversum. Ga naar hun website www.dorenbosrasch.nl/nl/ voor meer informatie en hun contactgegevens.