Uw bedrijvengids
Image default
Zakelijk

3x Leuke Ideeën voor een Teamuitje!

Elk team kan zo nu en dan wel een goed teamuitje gebruiken. Met alle lange werkdagen die je samen doorbrengt kan een gezamenlijke activiteit buiten werkuren erg goed doen. Dit brengt vaak alle vreugde en sfeer weer terug op kantoor. Herinneringen maken samen kan op vele manieren, zo kun je ervoor kiezen om wat leuks op kantoor te doen, samen een luchtje te scheppen of actief te worden via een bewegelijke activiteit! Zo wissel je telkens activiteiten af zodat de uitjes niet te eentonig worden. Of je kiest ervoor om van een bepaald uitje een traditie te creëren met je collega’s op de werkvloer. Voor wat kies jij?

 

Pimp je kantoor!

Ja je leest het goed! Tover je kantoor om tot de perfecte gamehal voor jou en je collega’s. Maak wat heerlijke hapjes en drankjes klaar, of bestel simpelweg een paar pizza’s en zorg dat de reguliere kantoor sfeer verdwijnt. Neem wat leuke bordspellen mee of kies ervoor om een actief verstop of jachtspel binnen het kantoorpand te plannen indien dit mogelijk is! Zet wat leuke muziek op en creëer een planning waarbij je een opbouwende sfeer creëert. Zo hoef je natuurlijk niet meteen aan een spel te beginnen, geef iedereen de ruimte om lekker te kunnen kletsen, drinken eten en socializen!

 

Geniet van wat de natuur te bieden heeft 

Denk je eraan om rond de lente een leuk teamuitje te plannen? De zon schijnt, er hangt geen hevige wind en het gras is heerlijk groen. Grijp je kans en geniet samen van de buitenlucht! Plan bijvoorbeeld een leuke barbeque in een park of ander open natuurgebied wat voor jou en je collega’s bereikbaar is. Of creëer een leuk event met een zanger en drankjes en hapjes, afhankelijk van het budget. Zonder budget kun je het namelijk even leuk maken door een speurtocht te creëren in de bossen! Zo werk je alsnog effectief samen en geniet je van het mooie wat de buitenlucht te bieden heeft.

 

Kom in beweging! 

Een klassieker wat eigenlijk nooit mis kan gaan zijn sport events. Voor je teamuitje kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om te gaan volleyballen, voetballen, klimmen of bowlen en nog veel meer. Houdt wel goed rekening met het weer, mocht dit tegenzitten is het natuurlijk slimmer om voor een binnenactiviteit te kiezen. Leg je bedrijfsactiviteiten even aan de kant en gebruik je teamkwaliteiten in een geheel andere omgeving! Je zult zien dat dit je team gegarandeerd een boost zal geven. Zo kunnen jij en je collega’s de dagen na jullie uitje nog kletsen over alle gebeurtenissen die je samen hebt meegemaakt die dag!