Uw bedrijvengids
Zakelijk

Frigo Group vrieshuizen

Bent u op zoek naar een strategisch gelegen vrieshuis voor de opslag van uw diepvriesproducten? Dan heeft u deze nu gevonden. Frigo Group beschikt over twee vrieshuizen in Nederland, beide op een ideale locatie om uw producten op te slaan en te distribueren binnen Europa. Wij bieden een totaaloplossing voor uw bedrijf, zodat u zeker weet dat logistiek alles goed geregeld is. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor de opslag van uw producten, maar verzorgen we ook het transport. Hiervoor gebruiken we onze eigen koel- en vriesvrachtwagens, die bestuurd worden door Frigo Group chauffeurs. Zij zorgen ervoor dat uw diepvriesproducten op tijd op de juiste bestemming komen.

Diepvriesopslag 

Het opslaan van voedingsmiddelen klinkt eenvoudig, maar er komt veel bij kijken. We streven er continu naar om uw producten vers te houden en ervoor te zorgen dat de kwaliteit behouden blijft. Daarom bestaan onze vrieshuizen uit aparte gedeeltes om verschillende soorten voedingsmiddelen op te slaan. Brood en gebak wordt bijvoorbeeld op een andere temperatuur opgeslagen dan vlees of vis. Bij Frigo Group hebben we verstand van verschillende voedingsmiddelen en weten we precies hoe deze bewaard moeten worden. Uw producten zijn bij ons in goede handen. 

Diensten op maat

Frigo Group is er niet alleen voor grote multinationals, maar ook voor kleine restaurants en winkels. In onze vrieshuizen is altijd plek voor uw producten, of u nu maar een of meerdere pallets nodig heeft. We hanteren een persoonlijke benadering en leveren onze diensten op maat. U kunt uw wensen aan ons doorgeven, zodat we precies weten wat u van ons verwacht. Bij Frigo Group kunt u rekenen op heldere communicatie. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

http://www.frigogroup.com/