Uw bedrijvengids
Image default
Zakelijk

Nieuwe naaimachine onderdelen nodig?

Wanneer je werkt met een Dürkopp, Adler of HM naaimachine weet jij als geen ander dat er ook wel eens een onderdeel stuk kan gaan. Om direct een nieuw exemplaar te moeten kopen is niet altijd een oplossing. Daarnaast denk je dan niet aan het milieu wat tegenwoordig wel verwacht wordt. Weet jij dat je ook gewoon naaimachine onderdelen kunt bestellen online? Beschik jij bijvoorbeeld over een Dürkopp naaimachine en is hier een onderdeel in stukgegaan? Dan zal er altijd een artikelcode op staan. Met deze code kan je naar de website van Habraken.nl gaan en het daar invullen. 

Bestellen bij Habraken is simpel

Habraken beschikt over een ruim assortiment aan onderdelen voor jouw naaimachine. Ongeacht welk onderdeel je ook nodig zult hebben, Habraken heeft het! Je voert de artikelcode in en de resterende gegevens wat wordt gevraagd. Vervolgens zullen zij het product spoedig verzenden zodat je niet lang hoeft te wachten op jouw bestelling. Duurt het verzenden van een product toch te lang voor je? Kies er dan voor om telefonisch contact op te nemen met Habraken. Vervolgens kan jij de onderdelen bij de balie ophalen en het direct installeren in jouw eigen machine. 

Met meer dan veertig jaar ervaring beschikt Habraken over een geweldig team wat graag voor je klaar staat. Hun kennis en ervaring is in de loop der jaren enorm gegroeid. Zo weten zij precies welke onderdelen je nodig zult hebben mocht je dit zelf niet weten. Kies er gerust voor om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf zodat zij jou verder op weg kunnen helpen.

 

https://habraken.nl/onderdelen/