Uw bedrijvengids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Emigreren naar de VS

Emigreren naar de VS

Het emigreren naar een ander land is een grote gebeurtenis in uw leven en deze stap wilt u graag goed voorbereiden, zodat uw emigratie goed geregeld is. Het is daarom een goede keuze om voor een professionele partij te kiezen die de zorgen van de verhuizing uit handen nemen. Internationale verhuisbedrijven zijn op de hoogte van alle belangrijke zaken die geregeld moeten worden en welk papierwerk er ingevuld dient te worden. Wanneer u deze taken uit handen kunt geven krijgt u een stuk meer rust en kunt u zelf de andere zaken regelen zoals de dozen inpakken, verzekeringen of bijvoorbeeld nieuwe scholen voor de kinderen. 

Wat moet u regelen bij een emigratie?

Naast de verhuizing zijn er nog genoeg andere belangrijke zaken die geregeld dienen te worden. Zo is het belangrijk om uit te zoeken of er bijvoorbeeld een visum nodig is. Voor de VS is deze wel nodig en kan het een tijd duren voordat deze aangevraagd is. Het is te adviseren om dit op tijd te regelen. Naast een visum is het belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen een paspoort heeft en dat deze nog geldig zijn. Daarnaast zijn er nog een hoop andere zaken zoals:

  • Tickets boeken voor de vlucht naar het land van verhuizing.

  • Bekijk of u een internationaal rijbewijs nodig heeft en wanneer dit zo is vraag deze dan aan.

  • Heeft u een huur of koopwoning dan is het belangrijk deze te verhuren of te verkopen via een makelaar. 

  • Verzekeringen regelen zoals zorgverzekering, inboedelverzekering, reisverzekering etc. 

  • Bekijk welke abonnementen u kunt opzeggen en welke u wilt mee verhuizen 

  • Alle spullen die nu niet gebruikt worden alvast inpakken en de overige spullen ongeveer een aantal weken voor de verhuizing. 

Dit zijn de belangrijkste zaken die u het liefst een aantal maanden van tevoren al wilt regelen. 

 

https://windmillforwarding.com/