Uw bedrijvengids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Je veld bemesten met NK meststof? Dit zijn de voordelen

Op zoek naar een handelshuis – een handelshuis dat mest mineralen aanbiedt en de meest hoogwaardige NK meststof af kan leveren? Bij Logimest, gevestigd in Overijssel/Noordoost Nederland, ben je gegarandeerd aan het juiste adres. Dit bedrijf bevindt zich in het oosten van het land en heeft heel Noordoost Nederland, maar vooral Overijssel als afzetgebied. De mest, afkomstig uit de veehouderij, wordt geheel verwerkt. Er ontstaat een nieuw product met optimale voedingsstoffen. De NK meststof kan daarna op talloze wijzen in de akkerbouw worden toegepast. Wist je dat Logimest in feite een samenwerking van andere bedrijven is. Dit zijn de bedrijven Korenblek, Hulter (ook wel Bio Verwerker Anerveen), Eijsink-Ankersmid en Baks Loonbedrijf. De bedrijven beschikken over een nauwe, hechte klantenkring en beschikken over jarenlange ervaring op het vlak van mestdistributie. NK meststof wordt sinds jaar en dag succesvol gedistribueerd in het oosten van het land.

Distributeur en leverancier

Bovenstaand bedrijf is een bedreven, ervaren mestdistributeur die als streven heeft met NK meststof de akkers in Overijssel en Noordoost Nederland te veroveren. Heb je een vraag over het uitgebreide aanbod diensten? Contact opnemen, kan 100% vrijblijvend. Stel gerust je vraag, over NK meststof of andere vormen van bemesting en distributie. NK meststof mestafzet of juist mestdistributie laten uitvoeren? Het is geen enkel probleem. Het bundelen van je krachten met een lokale specialist – die de kneepjes van het vak kent – is een wijs besluit.

Reken op kwaliteit

Ben je op zoek naar een mesthandel met een voortreffelijke reputatie en een repertoire waar je ‘U’ tegen zegt, dan ben je bij bovengenoemde partij aan het juiste adres. Het bedrijf roemt zich erop de missende schakel te zijn tussen vraag en aanbod. Het is een expert op het gebied van NK meststof, een bewerkte maar 100% dierlijke meststof. Zoals gezegd, kan dit bedrijf een meststof leveren waarvan het stikstof- en kali gehalte een stuk hoger (en wenselijker) is dan gebruikelijk. Het bedrijf opereert niet alleen als leverancier, maar ook als distributeur van meststof.

https://www.logimest.nl/