Uw bedrijvengids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel deze vuurvast specialist in voor hoogwaardig materiaal

Het bouwen van vuurvaste installaties is voor veel mensen een lastig karwei. Want werken met vuur is erg gevaarlijk en komt heel nauw. Neem hier daarom ook zeker risico’s in en schakel een vuurvast specialist in. Maar waar vind je een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in industriële ovenbouw? Thermiek uit Geldermalsen is de expert die je nodig hebt voor de engineering en installatie van vuurvaste materialen. Zo heb je binnen een mum van tijd betrouwbare verbrandings-, gloei-, hardings-, smelt en warmhoudovens.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid

Deze vuurvast specialist beschikt over een groot netwerk aan binnen- en buitenlandse leveranciers, waardoor ze vuurvaste materialen van goede kwaliteit voor een eerlijke prijs kunnen aanbieden. Ze bieden daarbij korte levertijden. Weet je niet welke vuurvaste materialen het beste geschikt is voor jouw project? Dan geven ze je graag persoonlijk, vakkundig advies. Doordat hun werknemers zich blijven bijscholen, zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste bouwtechnieken. Daarbij bouwen ze op een duurzame manier, om bij te dragen aan een beter milieu.

Maak van jouw bouwproject een succes

Wil je niet alleen vuurvaste materialen bestellen, maar ook de gehele bouw door een vuurvast specialist laten uitvoeren? Dan kan dit zeker bij Thermiek BV. Als deskundige vuurvast specialist voeren ze graag het gehele proces voor je uit. Zo monteren alles nauwkeurig op maat. De montage wordt door hun eigen personeel uitgevoerd. Laat je bouwproject succesvol verlopen door deze vuurvast specialist in te schakelen. Ze helpen je graag verder.

Regel nu snel een afspraak

Ben je nog op zoek naar vuurvast specialist? Bekijk dan hun website voor meer informatie. Met hun kennis en ervaren verzorgen ze graag de levering van vuurvaste materialen en het ontwerpen en bouwen van jouw vuurvaste installaties. Ze denken graag met je mee en spelen in op jouw persoonlijke wensen en behoeften.