Uw bedrijvengids
Zakelijke dienstverlening

Vergaderen in hotel met wellness Amsterdam

In een en wereld vol vergaderingen is het soms moeilijk om tijd voor ontspanning in te bouwen. Ontspannen is echter heel belangrijk. De behoefte is per persoon verschillend, maar dat ontspannen goed is voor de gezondheid is een feit. Bij het zoeken van een geschikte locatie voor een conferentie kan het daarom bijdragen om ook te kijken naar de ontspanningsmogelijkheden.

Luxe vergaderfaciliteiten

Bent u op zoek naar een Amsterdam conference hotel? Bekijk dan eens Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel. Het hotel beschikt over 11 verschillende zalen, met allen uitzicht over de Amstel.  Het natuurlijke daglicht zorgt voor extra concentratie onder de deelnemers. Door de verschillende zaalgroottes en flexibele opstellingen zijn de zalen geschikt voor grote- en kleine conferenties. Bij het organiseren van een evenement staat het salesteam van Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel graag voor u klaar. Dit kan in combinatie met een standaard vergaderarrangement of een arrangement op maat. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, wat de wensen ook zijn. Alle zalen beschikken over moderne apparatuur, denk aan een LCD presentatiescherm, ClickShare draadloos presentatiesysteem en overige professionele audiovisuele middelen.

Overnachten inclusief wellness

Indien u een (meerdaagse) conferentie of een evenement in Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel organiseert is een overnachting in het hotel ideaal. De luxe hotelkamers zijn ingericht om volledig tot rust te komen. Daarnaast zijn ze hét wellness hotel in Amsterdam. Als gast van het hotel kunt u gratis gebruik maken van de wellness ‘De Tropen’, de fitness en het verwarmde buitenzwembad. U kunt hier heerlijk ontspannen na een lange dag vergaderen en/of netwerken.

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een conferentie in Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel? Neem dan contact op met de afdeling Meeting & Events via meetingevents @valk. Amsterdam .com of bel naar 020 80 01 100 en zij helpen u graag verder.

 

https://www.vandervalkamsterdam.com/