Uw bedrijvengids
Adverteren

Een professionele SEO analyse in 2019 | Ralf van Veen

SEO uitvoeren in 2019

Een SEO analyse is een van de meest gebruikte manieren om te achterhalen welke onderliggende problemen een website bevat. Deze problemen zijn dan vooral gericht op de prestaties (of wanprestaties) die een website binnen de zoekmachines verricht. Wanneer een website op het ene moment heel goed presteert op bepaalde zoekwoorden binnen de zoekmachines en het volgende moment niet meer dan kan hier een een probleem zijn. Met een grondig SEO traject kan er direct worden bepaald of de website onderliggende problematiek is ondergaan en wat hier de oplossing voor is. Met een SEO analyse worden eigenlijk de problemen van de website blootgesteld aan het licht. Deze worden dan niet gelijk opgelost. Het oplossen van de problemen gebeurt pas nadat de volledige SEO analyse van de website is uitgevoerd.

Een van de grootste redenen dat websites vanaf het begin geen goede SEO hebben is doordat de websitebouwer hier compleet geen rekening mee heeft gehouden. Wanneer dit ook bij u het geval is zou ik het als SEO freelancer altijd aanraden om een compleet SEO traject af te nemen van een specialist. De specialist begint dan in veel gevallen met het onderzoeken van uw website door middel van een SEO Analyse. Wanneer deze is uitgevoerd kan de specialist doorgaan met het oplossen van de problematiek die hieruit is gekomen.

Het komt ook veel voor dat SEO freelancers hun offerte voor hun werkzaamheden baseren op de uitgevoerde SEO analyse. Door eerste deze analyse uit te voeren kan de specialist precies weten welke werkzaamheden er uit moeten worden gevoerd en hier dan ook zijn offerte voor inrichten. Per verschillende type werkzaamheden die aan de website moet worden gedaan zal de SEO freelancer een exact aantal uur rekenen en die vermenigvuldigen met zijn of haar uurtarief.

Een ander voordeel van een SEO analyse is dat ook de SEO technische problemen kunnen worden opgelost. Vaak is het moeilijk om vanaf de buitenkant van een website de onderliggende technische problemen te ontdekken. Door een specialist een volledige SEO analyse uit te laten voeren kan hij of zij gelijk deze problemen ontdekken en oplossen.

Bent u benieuwd naar uw kansen binnen de zoekmachines en wilt u hier graag verbetering in? Neem dan eens een kijkje op mijn website. Hier kunt u, naast professionele publicaties, veel informatie over mij en mijn vinden. Ook kan ik uiteraard een voor uw website uitvoeren. Dan kijken we samen wat hier uitkomt. 

Door https://ralfvanveen.com 

https://ralfvanveen.com/