Uw bedrijvengids
Image default
Auto's en Motoren

De juiste auto en prijs op Rhodos

Ieder jaar vraag je jezelf weer af; wat is het beste moment om een auto te huren voor mijn vakantie? De antwoordt is natuurlijk hoe eerder je erbij bent, hoe goedkoper je een auto kunt huren. De prijs van een huurauto heeft met meerdere factoren te maken en kunnen niet echt van te voren bepaald worden. Natuurlijk hanteert elke autoverhuurbedrijf op rhodos een standaard prijs per seizoen of per maand. De prijzen zijn namelijk veel duurder in de zomermaanden wanneer iedereen op vakantie komt naar Rhodos, dan wanneer je een auto huurt in de wintermaanden rond december. De prijzen zijn het laagst voor de maanden December en Januari. 

De kosten voor een huurauto

Echter veranderen de prijzen wanneer de autoverhuurbedrijven bijna alle auto’s al verhuurd hebben en nog maar een paar beschikbaar hebben. De prijzen zullen iets hoger liggen dan wat men standaard vraagt voor een weekje auto huren op Rhodos. Dit komt vanwege de risico die autoverhuurbedrijven oplopen wanneer zij bijvoorbeeld geen auto meer over hebben voor vervanging. Dan zijn zij verplicht om een auto elders te regelen, waardoor zij de prijzen iets omhoog gooien.

Regel op tijd je auto

Wees er daarom snel bij. Als je op vakantie gaat naar Rhodos dan is de kans groot dat je een auto wilt huren. Huur een auto tenminste voor 3 of 4 dagen van te voren zodat je de prijs hebt vastgelegd. Autoverhuurbedrijven zoals autohurenrhodos.nl hanteren geen kosten voor wijziging of annulering. Het is dus ten alle tijden mogelijk om je boeking nog te wijzigen mocht er onverwachte veranderingen komen in je vakantieplannen. Daarnaast hebben zij vele auto’s tot hun beschikking en staan zij 24/7 bereikbaar voor al je vragen. Alle auto’s worden grondig schoongemaakt en zullen netjes op tijd geleverd worden. Er is ook een ophaal- en brengservice naar de luchthaven of elk ander gewenste plek bij minimaal verhuur van 4 dagen. Schroom niet om je vragen te stellen aan hun en wees er snel bij met het huren van een auto voor de beste prijs.