Uw bedrijvengids
Image default
Beauty en verzorging

Tips voor gezond en mooi haar!

Iedereen wilt een mooie bos met gezond haar. Hoe krijg je dit voor elkaar? Er zijn een aantal dingen die je moet doen op het moment dat je dit wilt bereiken. In dit artikel lees je de beste tips die jou hierbij kunnen helpen. Lees dus zeker even verder als je benieuwd bent naar wat de tips zijn. Veel leesplezier alvast!

Niet kammen als het nat is

Kam je haar niet als het nog nat is. Uit meerdere onderzoeken is gekomen dat de kans dat je haar erg beschadigt een stuk groter is als het nat is. Dat heeft ermee te maken dat je haar bij het kammen en borstelen uit elkaar wordt getrokken en het elastischer is waardoor het snel beschadigd kan raken. Zonde dus. Borstel je haar daarom voor het douchen als het nog droog is en wanneer het na het douchen helemaal is opgedroogd met een borstel van Hairextensions Voordeel

Ga een goede conditioner gebruiken

Je haar kan beschadigen door het kammen en borstelen. Daarom is het fijn om klitten zoveel mogelijk te voorkomen. Dit kan je doen door na het wassen een goede conditioner te gebruiken. Via Hairextensions Voordeel kan je goed advies krijgen over welke conditioner het beste bij jouw haar past. Ze weten namelijk als geen anders wat wel en niet goed werkt voor verschillende haartypes. Ook werkt een goede conditioner tegen statisch haar in de koude maanden. 

Een grove kam gebruiken

Ga wanneer je jouw haar kamt voor een grove borstel of kam met flexibele puntjes met bolletjes aan het eind. Deze zijn een heel stuk beter voor je haar dan sommige andere borstels. Je zult echt verschil merken dat je haar verbeterd wanneer je een andere borstel of kam gebruikt.