Uw bedrijvengids
Bedrijven

Heeft u al veranda verlichting met LED?

Het afgelopen jaar hebben we gezien dat er een trend is met betrekking tot lichten. LED licht is helemaal hip. Door de pandemie hebben veel mensen veel tijd over en wordt er veel geklust. LED lichten worden toegepast bij veranda’s, badkamers enzovoorts. Wij zijn ook voorstanders van LED licht. Dit komt doordat er veel voordelen bij LED licht komt kijken. Hieronder heb ik alle voordelen voor u op een rijtje gezet.

 

Voordelen van LED licht

Led licht heeft verschillende voordelen. LED-lampen zijn ten eerste energiezuinig. LED-lampen gebruiken 90 tot 95% stroom. Dit scheelt veel meer dan gloeilampen dus aan het einde van het jaar zult u blij zijn bij het zien van uw eindejaar rekening. LED-lampen gaan ook langer mee dan andere lampen. LED-lampen zijn er ook in warme kleuren, maar ook in Multi kleuren. Hierdoor kun je sfeer brengen aan je veranda verlichting LED. LED lichten zijn er ook in dimbare varianten, maar ook in kantelbare varianten. Op deze manier kunt u zelf bepalen welke sterkte uw licht is en welke kant u uw LED lichten wilt laten schijnen. Het fijne aan LED-lampen is dat deze lampen ook niet warm worden en er in verschillende soorten en maten zijn. Doordat de LED lampen niet warm worden trekken de lampen ook geen insecten op zich af. Daarnaast zijn LED-lampen geschikt voor buiten dus kunt u gemakkelijk LED-spots in uw tuin verwerken. Nog een voordeel is dat LED-lampen geen gevaarlijke stoffen bevat in tegendeel tot spaarlampen. Tegenwoordig heb je zelfs SMART LED-lampen die via telefoon of afstandsbediening te besturen zijn. Let er wel op dat deze vaak wel wat hoger in prijs liggen dan niet SMART LED-lampen

 

Even in het kort

Dus waar het eigenlijk op neer komt is dat LED-lampen duurzaam zijn, maar ook kosten besparend. Daarnaast geven ze sfeer en komen LED-lampen in verschillende maten en kleuren. LED-lampen gaan langer mee en worden niet warm. Ook belangrijk: de lampen bevatten geen gevaarlijke stoffen. Dus al met al heeft LED-verlichting alleen maar voordelen voor uw portemonnee, de wereld en uw persoonlijke smaak. Dus waar wacht u nog op?

 

https://www.euroledshop.nl/led-verlichting-veranda