Uw bedrijvengids
Bedrijven

Voor een bedrijfsfeest speciale catering regelen

Ik had de taak gekregen om voor ons aankomende bedrijfsfeest de catering te regelen. Alleen mijn leidinggevende wilde graag niet een standaard catering waar je alleen maar patat en andere snacks kunt krijgen. Hij wilde meer een gezondere kant op, natuurlijk mochten er wel wat ongezonde dingen tussen zitten, maar niet alles. Dus ik moest gaan kijken naar verschillende mogelijkheden die er waren. Normaal gesproken hebben we altijd hetzelfde cateringbedrijf, dus ben ik daar gaan kijken of ze beschikbaar waren. Helaas waren ze dat niet, dus moest ik verder gaan kijken.

Een goede catering vinden voor het aankomende bedrijfsfeest

Ik baalde wel toen ik hoorde dat een andere catering niet kon voor het aankomende bedrijfsfeest. Maar er was nog geen reden voor paniek, want ik had genoeg tijd om nog iets anders te vinden voor het feest. Ik ben meteen het internet opgedoken om te kijken wat ik daar kon vinden qua gezonde cateringsbedrijven. Na een tijdje zoeken kwam ik bij een website terecht waar ik wel eens van had gehoord, maar nooit eens op de website had gekeken. Dit was het bedrijf Catering Groep Nederland en zij hadden een divers aanbod aan verschillende catering opties en meer. Dus ik was meteen nieuwsgierig.

Heerlijk eten en gefeest

Nadat ik goed op hun website had bekeken, zag ik meteen dat ze een aantal goede opties hadden voor gezonde catering. Dat vond ik erg fijn om te zien en had ze meteen een offerte aangevraagd om te kijken wat ze ongeveer zouden kosten. Binnen twee dagen kreeg ik al antwoord en de kosten vielen erg mee. Ik liet dit voor de zekerheid aan mijn baas zien en die keurde de catering ook goed. Toen dat was gebeurd, kon ik de offerte accepteren en voor de rest was het aan hen. Ze hebben heerlijk voedsel geleverd en iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad op het feest.

Bezoek de website

Wilt u ook binnenkort een feest organiseren en zoekt u daarvoor een goed cateringbedrijf? Bekijk dan eens de website van Catering Groep voor meer catering mogelijkheden.