Uw bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Wil jij als man aankomen? Lees dan zeker deze tips!

Gewichtstoename is voor sommigen een dagelijkse strijd. Als je geen eetlust hebt of een snelle stofwisseling hebt, is het meestal moeilijk om een ​​paar extra kilo’s aan te komen. In dergelijke situaties is het beter om slim te eten, dat wil zeggen: voedingsmiddelen die veel calorieën bevatten, maar tegelijkertijd gezond zijn. Kun jij wel wat tips gebruiken om op een gezonde manier gewicht erbij te krijgen? Hieronder staan een aantal tips die jij zeker in de gaten kunt houden!

Eet de juiste voedingsmiddelen

Als je wilt aankomen is het ook belangrijk om goed te weten wat je eet. Dit is net zo belangrijk als bij het afvallen. Met de juiste voeding ben je sneller verzekerd om je doel uiteindelijk te behalen. Je kunt bij deze voeding denken aan bijvoorbeeld avocado, pinda’s of pindakaas, pasta, aardappelen, kwark, rijst en kip. Naast de juiste voeding kun je ook kiezen voor supplementen. Er zijn heel veel verschillende manieren waarop je supplementen kunt gebruiken, en dus ook voor je gewicht toename. Je kunt bijvoorbeeld een mass gainer gebruiken voor voedselondersteuning. Mass gainer is een bepaalde shake voor gewichtstoename met veel koolhydraten en veel eiwitten. Deze mass gainer is een super makkelijke en fijne manier om je gewichtstoename een boost te geven!

Doe aan krachttraining

Zoals je waarschijnlijk wel weet, weegt spiermassa meer dan vetmassa. Als je spieren wilt kweken, ligt het voor de hand dat je naast het aankomen ook aan krachttraining moet doen. Maar ook wanneer je van je gewicht af wilt komen, is krachttraining een goede keuze. Het heeft dus meerdere doeleinden! Het is bovendien gezond om deels aan te komen in spierweefsel. Te veel vetvoorraden kunnen namelijk ongezond zijn, zeker als dat vet rond je organen gaan zitten. Door te zorgen dat een deel van de overtollige calorieën in spieren opgeslagen worden, voorkom je dat probleem. Met de juiste krachttraining kun je ervoor zorgen dat je sneller in gewicht kunt toenemen. Belangrijk hierbij is dat je wel een afwisselend trainingsschema moet aanhouden. Afwisseling is erg goed voor je lichaam en zal de gewichtstoename bevorderen! Tijdens een krachtige work-out, kun je natuurlijk niet aankomen in de verkeerde kleding! Kies daarom  voor een kastnation t-shirt.

https://kossonutrition.nl/product/beest-worden-weight-gainers/