Uw bedrijvengids
Bloemen

Kies uit een ruim assortiment bloemen bij deze groothandel

Heeft u bloemen nodig voor uw winkel en bent u hiervoor op zoek naar een groothandel met kennis over de Scandinavische bloemen- en plantenmarkt? Scandiflora is een specialist op dit gebied en binnen het bedrijf hebben ze meer dan 25 jaar ervaring opgebouwd. Zij leveren producten van de hoogste kwaliteit aan al hun klanten. Hiervoor importeren ze de mooiste bloemen en planten uit diverse landen. Zo komen de snijbloemen uit Nederland, de rozen uit Kenia en vindt er ook rechtstreeks handel plaats uit Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse landen. Met hun uitgebreide assortiment weet u zeker dat u een unieke en prachtige bloemen en planten bestelt om aan uw klanten te verkopen.

Deze specialist levert altijd maatwerk

Doordat ze bij Scandiflora veel ervaring hebben, weten ze dat een optimale dienstverlening essentieel is. Daarom zorgen ze er bij deze groothandel altijd voor dat uw bloemen en planten snel geleverd worden. Zij staan bekend om hun specifieke maatwerk voor bedrijven door heel Scandinavië. Op het transport zo efficiënt mogelijk te maken, vervoeren ze de orders van een klant op één transportkar. Hierdoor wordt de laadruimte efficiënt ingericht en kunt u snel uw bloemen en planten aan uw assortiment toevoegen. Dankzij hun betrouwbare transportpartners duurt het transport ongeveer twee dagen. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van de afstand.

Ervaar hun uitstekende service en kwaliteit

Of u nu op zoek bent naar snijbloemen uit Nederland of anjers uit Colombia, bij deze groothandel vindt u altijd bloemen en planten van de hoogste kwaliteit. Wanneer u gebruik wilt maken van hun uitstekende service, kunt u eenvoudig toegang vragen tot hun webshop waar u de keuze heeft uit een ruim aanbod producten. Zo vindt u daar ook decoratiegroen en andere artikelen, zoals aardewerk, glaswerk en natuurlijke materialen als opvulling voor uw bloemen en om ze te laten schitteren. Voordat ze bloemen of planten inkopen, zorgen ze er bij deze groothandel voor dat alles is gecontroleerd en voldoet aan hun kwaliteitseisen.