Uw bedrijvengids
Bedrijven

De blijde komst van een baby

Als u in verwachting bent, is het fijn wanneer u gebruik kunt maken van een verloskundige. Woont u in Den Haag dan is verstandig, als u hulp wilt hebben, omdat u in verwachting bent, om een verloskundige in Den Haag te benaderen. Een verloskundige in Den Haag is gemakkelijk als u direct hulp nodig heeft. Wanneer u ze benadert, kan de verloskundige in Den Haag snel bij u langskomen. Tijdens het kennismakingsgesprek zal de verloskundige aangeven dat ze u de hele bevalling zal begeleiden. De bevalling zal op deze manier soepel verlopen.

Wat doet een verloskundige?

Een verloskundige helpt bij de prenatale -, de natale – en de postnatale zorg. Woont u in Rijswijk, dan zal de verloskundige in Rijswijk tijdens de prenatale fase streven naar een optimale gezondheid van moeder en kind. U krijgt van de verloskundige in Rijswijk ook voorlichting wat er allemaal zal gebeuren tijdens de bevalling. Ook zal de verloskundige in Rijswijk de ontsluiting en de geluiden van het hart controleren. Als zwangere vrouw heeft u veel aan de geestelijke steun die u krijgt van de verloskundige in Rijswijk. Bij de postnatale zorg krijgt u en uw kind hulp en juiste begeleiding zodat ook de nazorg goed wordt geregeld.

Wat is een eerstelijnszorg?

Wanneer tijdens de zwangerschap alles volgens verwachting verloopt en er geen specifieke bijzonderheden zijn, is een eerstelijns verloskunde voldoende. Bij de eerstelijnszorg kunt u de hulp inschakelen van de verloskundige of huisarts. In Nederland vinden veel bevallingen thuis plaats. Het is een fijne manier om in een vertrouwde omgeving te bevallen.

Wat is een tweedelijnszorg?

U kunt door omstandigheden een beroep moeten doen op een tweedelijnszorg waarbij de bevalling in het ziekenhuis zal plaatsvinden. Hierbij zal de geboorte gebeuren onder het toezicht van een verloskundige of een gynaecoloog. Deze tweedelijnszorg is nodig wanneer er problemen zouden kunnen ontstaan tijdens de bevalling. Ook al is de bevalling niet gemakkelijk en pijnlijk, toch zal dat snel vergeten zijn wanneer de baby gelukkig en gezond in de armen van de moeder of vader ligt. De ouders en naaste familie en vrienden zullen genieten van de baby.

https://verloskundigenpraktijkotis.nl