Uw bedrijvengids
Zakelijk

Glashandel Alexanderpolder: voor het beste resultaat

 

Wanneer er sprake is van glasschade of wanneer u glaswerk om een andere reden wilt vervangen is, heeft u er altijd baat bij om hiervoor een goede glashandel in te schakelen. In Alexanderpolder en omgeving bent u altijd verzekerd van een goede partij waar u altijd terecht kunt voor alle glaswerken. Glashandel Van der Have is een van de partijen die u in kunt schakelen. Wat is hier het voordeel van en waar kunt u bij Van der Have glas van op aan? Dat leest u hier! 

 

Het belang van een ervaren glashandel

Het inschakelen van een ervaren glashandel Alexanderpolder brengt heel wat voordelen met zich mee. In de eerste plaats bent u met Van der Have glas verzekerd van een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Dit betekent dat u altijd een beroep kunt doen op een bedrijf dat het klappen van de zweep kent; er zijn geen gevallen waar we geen oplossing voor weten. Daarnaast bent u bij ons altijd verzekerd van goede service en regelt u heel gemakkelijk en snel een afspraak, ook als er sprake is van spoed. Dat is de kwaliteit en de service van Glaszetter Van der Have. 

 

Hier kunt u altijd van op aan

Bij Glashandel Alexanderpolder zijn er een aantal zaken waar u altijd van op aan kunt. Hier kunt u altijd op rekenen, waardoor het voor u nog aantrekkelijker is om een ervaren partij als Van der Have te kiezen. De garanties die altijd geboden worden:

  1. Inmeetgarantie: wanneer u gebruik maakt van de meetservice, dan zijn eventuele meetfouten de verantwoordelijkheid van Van der Have glas;

  2. Perfecte afwerking: als bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring krijgt u bij ons gegarandeerd een strakke afwerking;

  3. Vakkundig gemonteerd: het glas wordt altijd op correcte wijze gemonteerd en daarnaast krijgt u minimaal 10 jaar fabrieksgarantie op het glas. 

 

Glashandel in Rotterdam en omstreken

Heeft u een glashandel nodig in Rotterdam of omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een goede glashandel Alexanderpolder is precies wat u nodig heeft bij het vervangen van glas, of wanneer u om een andere reden een goede en ervaren glaszetter nodig heeft. Het is heel makkelijk om contact op te nemen: dit kan telefonisch en via mail, maar daarnaast ook door het aanvragen van een offerte. U kunt vandaag nog een afspraak maken bij Van der Have glas!