Uw bedrijvengids
Bedrijven

Alles voor professionele glazenwassers

Alle glasbewassingproducten bij elkaar

Telewash winkel is de groothandel voor alle glazenwassers. Wij verkopen meer dan 2500 producten in onze glazenwasserswinkel. We beschikken over een hoge kwaliteit, waardoor wij u goed kunnen ondersteunen in uw eigen bedrijf. Dankzij onze producten kunt u ramen wassen van op verschillende hoogtes. Wij maken graag het werk eenvoudiger voor u. Bestel via onze webshop of kom langs in onze grote showroom.

De schoonmaakgroothandel van Nederland

Bij ons kunt u altijd persoonlijke service verwachten. U hoeft dan ook geen afspraak te maken om langs te komen, de koffie staat altijd voor u klaar. Al onze producten hebben de beste prijs en kwaliteit verhouding. Van traditionele gereedschap, zoals raamwissers, tot ROsystemen. Al onze producten hebben altijd de beste prijs. Wij hebben ook ons eigen merk in huis. Telesoopsteel Formula One. Deze stelen zijn van zeer hoge kwaliteit en zullen u niet teleurstellen tijdens uw werk.

Telewash sytemen

Een telewash systeem kan niet ontbreken uit uw collectie. Dit is een professioneel pakket voor glazenwassers. Dit pakket bevat alle producten die glazenwassers nodig hebben om hun werk goed uit te kunnen voeren. Deze systemen worden kan en klaar aangeleverd. Maar een speciaal pakket op maat gemaakt is ook geen probleem. U kunt het systeem zelf eenvoudig bouwen/plaatsen. Het is een ideaal systeem voor de bedrijfswagen. Het pakket bestaat uit: een watertank, haspelslang, pomp, accu, accubak, filter en varistreamer. Bent al enthousiast? Ga dan naar onze webshop voor meer informatie.

Alles voor traditionele glasbewassing

Telewash Winkel heeft alles in huis om de uw traditionele glasbewassing te voorzien. Maar we hebben ook systemen zoals Osmose of verschillende soorten hoge drukreinigers. Neem eenvoudig contact met ons op of gaan naar onze website voor meer informatie. Wij helpen u graag verder om uw werk volledig uit te kunnen voeren.

https://www.telewashwinkel.nl/