Uw bedrijvengids
Electronica en Computers

Draadloze communicatiesystemen voor ruiters

Een instructieset paardrijden is handig om als instructeur duidelijke boodschappen of informatie door te geven aan uw ruiter tijdens trainingen of wedstrijden.

Met deze speciaal voor ruiters ontworpen AXIWI communicatiesystemen kan de ruiter zelfs terugpraten, zodat u als instructeur altijd weet dat de ruiter uw boodschap goed heeft ontvangen.

Een kwaliteitsoverdracht van de boodschap is verzekerd, omdat er een open verbinding is en het passende oortje het laat klinken alsof de persoon naast u staat.
Dit betekent dat u als instructeur de ruiter kunt aansturen zonder dat u of de ruiter last hebben van ruis, interferentie, vertragingen of echo’s.

Zo’n duidelijke verbinding is erg belangrijk en zorgt voor een soepel verloop van de wedstrijd of de trainingssessie, het zal u een hoop geschreeuw en moeite besparen.

U hoeft zich geen zorgen te maken over ongemak, want dit systeem heeft een klein formaat en is licht, zodat u het nauwelijks voelt.
Dit is zeker handig voor de ruiter, want zo voelt hij zich tijdens zijn rit uiterst comfortabel en kan hij optimaal presteren.

Dit systeem is ook een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een betrouwbaar communicatiesysteem en als u professioneel aan wedstrijden deelneemt. Deze versie van het AXIWI communicatiesysteem is speciaal ontworpen voor de professionele en veeleisende wedstrijdrijder.

Het gebruik van dit toestel gebeurt eenvoudig door het toestel aan te zetten. Het biedt ook privacy door zijn privé-verbindingstechnologie.
Deze technologie zorgt ervoor dat de instructeur te allen tijde de privé-verbinding met zijn ruiter behoudt, zelfs op plaatsen waar veel instructiesets worden gebruikt.