Uw bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Goed schoon maken door specialistisch reinigen

Specialistisch reinigen wordt in diverse takken uitgevoerd. Denk hierbij aan ziekenhuizen, maar ook in de horeca, de bouwsector en het vastgoed wordt deze manier van schoonmaken gebruikt. Menges Schoonmaak is het bedrijf die je hiervoor kan inzetten. Dit bedrijf heeft de expertise om bedrijven en andere ruimtes grondig en goed te reinigen. Vooral in ziekenhuizen is een grondige schoonmaak zeker een must. Hier kunnen namelijk verschillende bacteriën de gang gaan, wanneer er niet grondig wordt schoongemaakt. Vooral in een operatiekamer is een goede specialistische reiniging zeker nodig. Vooral wanneer er een operatie heeft plaatsgevonden, dan kan er wel het een en ander op de grond liggen. 

 

Een innovatieve schoonmaakmethode

Menges Specialistische Schoonmaak heeft in de loop van de jaren al vele grote klussen uitgevoerd. Doordat zij gebruik maken van de QuickCheck App kan je ervan uitgaan dat geen enkele plek wordt overgeslagen en het resultaat een zeer schone en opgeruimde omgeving is. Wanneer er een ernstig ongeluk heeft plaatsgevonden dan komen de experts van Menges ook in actie. Zij zorgen ervoor dat er geen spoortje meer van het ongeval te zien is doordat de plaats van het ongeluk door specialistisch reinigen schoongemaakt wordt.  

 

Een gevelreiniging nodig?  

Wat is erger dan dat je op een dag naar het bedrijf komt en ziet dat de hele gevel is volgespoten met graffiti. Met een sopje en een bezem gaat het niet lukken om dit eraf te halen. Schakel daarvoor de experts van Menges in en zij gaan ervoor zorgen dat de gevel er weer spik en span uit gaat zien.