Uw bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Ontdek hun showroom met alles voor houten vloeren

Wilt u uw houten vloeren laten behandelen in Eindhoven? Van der Heijden Vloeren uit Nuland helpt u graag. Zij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen, behandelen en onderhouden van houten vloeren. Ook hebben zij een grote showroom waar u diverse houten vloeren kunt bekijken. Hier lichten zij ook toe wat het verschil is tussen de verschillende afwerkingen. Hun enthousiaste verkoopteam staat voor u klaar.

Een showroom vol houten vloeren en kurkvloeren

Op het moment dat u op zoek bent naar een showroom met houten vloeren, dan zit u bij Van der Heijden Vloeren meer dan goed. Hun verkoopteam vertelt u graag meer over de diverse mogelijkheden die er zijn binnen hun aanbod aan vloeren. Tevens ervaart u hoe materialen, afwerkingen en kleuren invloed hebben op het eindresultaat. Hoe uw droomvloer er uitziet is volledig afhankelijk van wat uw wensen zijn. Door uw wensen te vertellen aan deze expert, kijken zij maar al te graag met u mee welke vloer daar het beste op aansluit. U wordt verzekerd van hoogwaardige kwaliteit: van de aankoop tot het onderhouden van de vloer. Daarnaast biedt deze expert een inmeetservice aan, waardoor de kans op fouten in de afmetingen sterk verkleind worden. Hierdoor ligt uw nieuwe vloer binnen een mum van tijd in uw woning of kantoorpand. Alle vloeren binnen hun assortiment worden in een eigen houthandel met zaagservice gerealiseerd en bezorgd aan huis.

Ontvang de leukste acties en aanbiedingen

Van der Heijden Vloeren heeft regelmatig leuke acties en aanbiedingen omtrent de houten vloeren die u terugvindt in hun showroom in Nuland. Op hun website vindt u tevens een actiepagina, waar de meest recente acties en aanbiedingen op terug te vinden zijn. Door deze in de gaten te houden profiteert u van vele voordelen. Daarnaast leest u op hun website meer informatie over de verschillende methodes voor het behandelen van houten vloeren.