Uw bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Uw woning verhuren aan expats in Amsterdam en u wordt volledig ontzorgd

Het verhuren van een woning klinkt risicovol. Wat als u een huurder krijgt die niet op tijd betaalt of die uw appartement niet goed verzorgd? Uw woning verhuren aan expats in Amsterdam en omgeving is dan een betere optie, vooral als u dat doet met verhuurmakelaar Haagen & Partners. Expats zijn professionals die op lange- of korte termijn in Nederland komen werken en dus onderdak nodig hebben. Dit wordt vaak geregeld en betaald door hun werkgever. U kunt de huur dus op tijd verwachten en u weet dat u een nette en serieuze huurder krijgt. Kies voor deze verhuurmakelaar en u profiteert van het grote netwerk dat zij ondertussen in onze hoofdstad hebben opgebouwd.

Verhuren aan expats

Indien u besluit met deze verhuurmakelaar verder te gaan, dan zult u zien dat verhuren aan expats die in Amsterdam komen werken uitstekende mogelijkheden biedt. De woningen worden zowel gemeubileerd als gestoffeerd verhuurd. Vergeet niet dat veel expats zonder meubilair arriveren en dat het dus belangrijk is dat ze zo hun woning in kunnen trekken. De contracten worden gegeven op een no-cure no-pay basis, wat betekent dat u dus alleen voor de diensten betaalt als uw woning ook echt verhuurd wordt. Deze verhuurmakelaar heeft contracten op lange- en korte termijn en de contacten om ervoor te zorgen dat uw woning snel en voor een goede prijs verhuurd zal worden.

30 jaar ervaring

Het is niet vreemd dat Haagen & Partners dé verhuurmakelaar bij uitstek is. Zij hebben al bijna 30 jaar ervaring met het verhuren van woningen aan expats die in Amsterdam of omliggende omgeving onderdak nodig hebben. Dat betekent dat ze ook voor veel bedrijven in de hoofdstad eerste keuze zijn als er een woning voor een expat moet worden gevonden. Daarbij zijn ze aangesloten bij alle relevante organisaties in hun vakgebied. Gebruik deze specialist voor het verhuren van uw woning aan expats in Amsterdam en u heeft geen zorgen meer.

https://haagen-partners.nl/