Uw bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Van een nieuw terras tot een compleet nieuwe tuin

Heeft u een tuin maar moet deze nodig opgeknapt worden? Of wilt u een compleet nieuwe tuin? Wanneer u een hele nieuwe tuin wilt, kan dit een aardige klus zijn om zelf op te pakken. Ook vergt het de nodige kennis van onder meer bodemsoorten, planten, hoogtes, afwatering, et cetera. Daarom kan het slim zijn om dit uit te besteden aan een specialist op dit gebied. De medewerkers van Egalisee Bestratingen beschikken over de benodigde kennis en ervaring en kunnen een mooi tuinontwerp etten leur voor u realiseren. U kunt al uw eisen en wensen aan ze voorleggen. Op basis van uw voorkeuren maken ze een schets die ze met u bespreken. Hieruit wordt het ontwerp voor uw tuin gemaakt. Dit kan ook bestaan uit een volledig beplantingsplan. Vervolgens zal het ontwerp uitgevoerd worden en kunt u genieten van een compleet nieuwe tuin.

Keramische tegels laten leggen

Voor een nieuw terras of tuinpad kunt u keramische tegels leggen of laten leggen. Het is verstandig om dit uit te besteden omdat het leggen van keramische tegels echt specialistenwerk is. De ondergrond moet goed verdicht worden en de oppervlakte op lichte afschot uitgevlakt worden. De tegels dienen daarnaast te worden aangebrand. Keramische tegels zijn natuurstenen tegels die bestaan uit zand, klei en mineralen. Doordat deze tegel zeer heet gebakken is wordt deze keihard. Keramische tegels hebben vele voordelen zoals: ze zijn kleurvast, slijtvast, krasbestendig, worden niet glad na regen en zijn onderhoudsarm. Egalisee Bestratingen heeft veel ervaring met het leggen van deze tegels. Daarom kunt u ze hier uitstekend voor inschakelen.

Mogelijkheden en werkgebied

Naast het laten ontwerpen van een tuin of de aanleg van een terras of tuinpad is er bij Egalisee Bestratingen nog meer mogelijk. Zo kunt u ze ook inschakelen voor het snoeien of kappen van bomen, het plaatsen van schutting of erfafscheiding en meer. Kijk voor alle tuinwerkzaamheden op egaliseebestratingen.nl. Het werkgebied van Egalisee Bestratingen bestaat uit Etten-Leur, Zevenbergen, Oosterhout, Breda en Rijsbergen.

https://www.egaliseebestratingen.nl/