Uw bedrijvengids
Dienstverlening

Veiligheidsnetten van Profall voor een verbeterde veiligheid

Profall is een bedrijf uit Midden-Nederland dat zich heeft gespecialiseerd in het verbeteren van de veiligheid in elke werkomgeving. Dit doet Profall door bijvoorbeeld veiligheidsnetten op te hangen, randbeveiliging te installeren of trappentorens te plaatsen. Profall heeft voor elk type bedrijf, werkplek of werkzaamheid een passende veiligheidsoplossing. Wanneer de werknemers van een bedrijf op een hoogte van meer dan 2,5 meter moeten werken, is het verplicht om een veiligheidsnet te laten installeren volgens de Arbo wet. Ook kan Profall veiligheidstrappen verhuren en plaatsen aan bedrijven die op grote hoogte moeten werken. Zo verhuurt Profall trappen tot wel 22 meter hoog. Deze veiligheidstrappen kunnen bijvoorbeeld worden geplaatst naast een liftschacht, zodat het werk gemakkelijker uit te voeren is.

Voor een goede veiligheid wordt Profall ingehuurd als beste optie

De verschillende projecten van Profall geven een kijkje in de mogelijkheden die er zijn bij het verbeteren van de veiligheid van de werkomgeving. Zo heeft Profall verscheidene projecten gedaan waarbij de rand- en valbeveiliging verbeterd werd. Hierbij werd er een veiligheidsnet geïnstalleerd bij klussen die plaatsvonden op meer dan 2,5 meter hoogte. Zo kan er veilig gewerkt worden bij het bouwen van een huis of op een hoge stijger. Ook heeft Profall bij sommige projecten randbeveiliging geïnstalleerd. Hierbij wordt een rand geplaatst op een brug of andere hoge werkomgeving lager dan 2,5 meter en waar lastig tussen te vallen is.

Veiligheid staat boven alles

Bij deze werkzaamheden is het wel gemakkelijk om van de werkplek af te vallen en wordt er dus een rand geplaatst, zodat dit minder snel gebeurt. Maar ook veiligheidstrappen hebben een erg helpvolle waarde. Ze worden gebruikt om snel en veilig bovenaan een werkplek te komen en de werknemer kan zo werken op elke mogelijke hoogte. De veiligheidstrappen van Profall worden verhuurd en hoeven daardoor niet voor veel geld aangeschaft te worden. Ook kunnen de trappen op elke gewenste plek geïnstalleerd worden. Hierdoor kunnen de trappen dicht bij de werkplek geïnstalleerd worden en kunnen er niet toch nog onverhoopt ongelukken gebeuren. Voor een werkplek op grote hoogte of een werkplek die erg onveilig is, is dus zeker een oplossing nodig die de veiligheid verbetert. Profall levert deze oplossingen en de bouwmaterialen, zodat veiligheid gegarandeerd is.