Uw bedrijvengids
Image default
Entertainment

Het perfecte dagje Volendam

Het aanbod van activiteiten is groot bij het grootste evenementenbureau van Volendam. Zo heb je diverse evenementen voor zowel kleine als grote groepen. Zo is er voor iedereen wat te beleven. Wij geven je graag een overzicht van de uitjes die het meeste worden geboekt in Volendam. 

 

Huurfietsen in Volendam

 

Bij Rent & Event bieden ze Fietsverhuur volendam aan voor iedereen. Je hebt een ruim assortiment voertuigen die verhuurd worden vanaf de dijk van het bekendste dorp van Nederland, Volendam! Je kunt er elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen boeken

 

E-chopper uitjes in Volendam

 

Het meest geboekte uitje in dit beroemde dorp is wel de E-scooter. Hiermee rijdt je binnen een paar uur in de rondte van Volendam De voertuigen rijden 25 km per uur. Je hebt wel een rijbewijs nodig hiervoor.

 

Kinderactiviteiten in Volendam

 

Een kinderactiviteit doen? Het zeer gevarieerde aanbod op de site van dit evenementenbureau is uitermate geschikt voor een leuk dagje weg. Een foto in klederdracht, bezoek aan een stroopwafelwinkeltje of gewoon lekker struinen over de dijk. Er is genoeg te beleven.

 

Evenementen voor bedrijven

 

Het jaarlijkse Bedrijfsuitje Volendam is altijd een feest! Het personeel van Rent Event staat klaar om een dagvullend programma te maken voor jullie. De kennis en expertise zorgen ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het dagje weg. Boek een rondleiding met een gids, bezoek een palingrokerij, of  doe een pubquiz. Ze helpen graag met een totaalpakket verzorgen inclusief borrelavond.

 

Teamuitje in Volendam

 

Elk handbalteam heeft eens per jaar een Dagje Volendam. Het personeel van Rent Event staat klaar om een dagvullend programma te maken voor jullie. De kennis en expertise zorgen ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het dagje weg. Boek een rondleiding met een gids, ga naar de escaperoom, of  doe een pubquiz. Ze helpen graag met een totaalpakket verzorgen inclusief een lunch, overnachting of overnachting. 

 

Arrangementen

 

Een groepsactiviteit ervaren? Alles zal tot in de puntjes worden geregeld. Het aanbod met

arrangementen zijn te boeken voor kleine maar ook hele grote groepen. De arrangementen zijn zowel in Volendam, als de rest van Nederland te boeken. Expeditie Robinson,  op elektrische scooters door de stad rijden, Stadsspellen, ontdek ze snel.}

 

Ben je geinteresseerd in een leuk uitje of event?

 

Laat ons weten wat jullie willen en hun team van Rent & Event maken een passend aanbod voor een geweldig evenement. Ze zijn te bereiken via www.rent-event.nl, info@rent-event.nl of 0299396980.

 

Tot snel in het beroemde Volendam!