Uw bedrijvengids
Image default
Entertainment

Een pubquiz organiseren op je werk

Hoewel een pubquiz oorspronkelijk vooral in kroegen werd georganiseerd, zijn er tegenwoordig ook bedrijven die quizzen opstellen om thuis of op je werk te organiseren. Pubquizshop.nl is zo’n onderneming die al heel wat ervaring heeft opgedaan. Zij weten perfecte welk thema geschikt is voor een pubquiz voor een teambuildingactiviteit met je collega’s of een verjaardagsfeest. Wil jij zelf eens kijken hoe zo’n pubquizpakket er juist uitziet? Dan helpen deze specialisten je met veel plezier verder.

Een pubquiz op maat van jouw bedrijf

Zoek je nog een activiteit voor je volgende teamuitje? Dan hoef je niet verder te zoeken dan Pubquizshop.nl. Zij hebben een thema pubquiz ter beschikking voor elke gelegenheid. Als je niet meteen vindt wat je zoekt tussen hun aanbod, kan je er eveneens voor kiezen om een quiz op maat te laten maken. Zo heb jij de laatste zeg in het aantal rondes en de thema’s die aan bod komen. Op die manier kan je nog beter inspelen op je medewerkers, zodat ze een gezellige avond beleven. Het is perfect om even te ontspannen na al het harde werk doorheen de week. Daarbovenop is het organiseren van een pubquiz ook nog eens bevorderlijk voor de teambuilding. Als je in teams de vragen oplost, leren je medewerkers nog beter met elkaar werken. Heb jij enkele internationale collega’s? Dat is geen enkel probleem voor deze specialisten. Ze hebben tegenwoordig namelijk ook een thema pubquiz in het Engels om een internationale quiz te organiseren. Als je wilt, kan je de quiz zelfs online houden. Al het materiaal wordt namelijk digitaal aangeleverd en er is steeds de optie om een PowerPoint te bestellen.

Contacteer hen bij vragen

Heb jij nog vragen over de verschillende producten die deze specialisten aanbieden in hun online winkel. Neem dan vandaag nog contact met hen op om hen al je vragen te stellen. Dankzij hun vele jaren ervaring weten ze zeker wel een antwoord en helpen ze je snel verder. Bestel jij binnenkort ook een leuke online quiz?