Uw bedrijvengids
Image default
Eten en drinken

Dit bedrijf verzorgt goede catering bij u thuis in Den Haag

Een privé kok die bij uw feest thuis komt koken. Wie wilt dat nou niet? Het is eenvoudiger te regelen dan u misschien denkt. Bij cateringbedrijf Meneerdekok uit Rijswijk is het namelijk mogelijk in diverse varianten. Dit bedrijf levert naast enkel catering ook een volledig servicepakket bij klanten in Den Haag. Hiermee wordt u als organiserende partij volledig ontlast en geniet u optimaal van uw feest. Denkt u hierbij aan het regelen van het ontvangst van uw gasten, het weghangen van de jassen en de volledige verzorging van het serviesgoed (inclusief afwas). Uw woning is de locatie, maar verder wordt alles voor u geregeld.

Deze culinaire professionals bieden u tal van mogelijkheden

Wanneer u een feest geeft in Den Haag waarbij u catering inschakelt, wilt u hier natuurlijk wel indruk mee maken? De koks van Meneerdekok begrijpen dat als geen ander en zetten graag die stap extra voor u. Deze cateraar biedt u verschillende mogelijkheden om een van hun koks in huis te halen:

  • Barbecue aan huis, ook mogelijk in de winter
  • Kok aan huis
  • Hapjes/tapas catering

Bij iedere vorm van catering zijn er veel variaties mogelijk. Er wordt uiteraard ook rekening gehouden met dieetwensen en allergieën zodat iedereen geniet van de heerlijke smaken. Een kok aan huis is een goede keuze wanneer u uw gasten met een heerlijk diner wilt verwennen. De keuze voor hapjes is handig wanneer u een feest hebt met wat meer gasten die u wilt voorzien van een kleine hap tussendoor.

Ervaar de voordelen van een cateringbedrijf bij uw feest

Ongeacht uw keuze, geniet u in ieder geval van de voordelen die catering aan huis biedt. Denkt u hierbij aan de afwas die voor u gedaan wordt. Daarnaast worden de boodschappen voor u gedaan. U hoeft enkel te genieten van het eten en het gezelschap. Bekijk alle mogelijkheden op het gebied van catering op meneerdekok.nl, voor iedere gelegenheid van Den Haag tot Delft.