Uw bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Badkamertrends voor 2023: Maak je klaar om geïnspireerd te worden!

Wil je de badkamertrends in 2023 voorblijven? Zoek dan niet verder! Huiseigenaren, interieurontwerpers en architecten zullen enthousiast zijn over het grote aantal aan opties dat de komende jaren beschikbaar is. Of je nu op zoek bent naar een gezellige, intieme sfeer of een ultramodern ontwerp met alle toeters en bellen, er is iets wat past bij ieders stijl! Laten we eens kijken naar enkele van de top trends in badkamers voor 2023.

Slimme technologie 

Slimme technologie wordt steeds populairder in woningen vanwege het gemak en de efficiëntie. Slimme toiletten, douches en kranen zijn enkele van de meest voorkomende stukken slimme technologie die je in een badkamer aantreft. Slimme toiletten kunnen water besparen en ook je gezondheidsstatistieken, zoals gewicht en bloedsuikerspiegel bijhouden, terwijl slimme douches aan en uit kunnen gaan met stemcommando’s of zelfs de temperatuur automatisch aanpassen aan je voorkeuren. Intussen kun je slimme kranen aanzetten met bewegingssensoren of geprogrammeerd worden voor specifieke watertemperaturen zonder dat je je handen hoeft te gebruiken. 

Spoelbakken 

Vessel wastafels bestaan al een tijdje, maar ze worden populairder dan ooit tevoren vanwege hun unieke ontwerp en functionaliteit. Gootstenen zitten meestal als een kom op het wastafelblad in plaats van erin geïntegreerd, zoals traditionele wastafels. Dit geeft ze een meer sculpturaal uiterlijk dat visuele interesse en textuur toevoegt aan elke badkamerruimte. Bovendien zijn spoelbakken er in allerlei materialen, zoals glas, metaal, keramiek, hout en steen, zodat je er een kunt vinden die perfect bij jouw stijl past! 

Retro badkamers 

Retro badkamers maken een comeback in 2023 nu mensen met liefde terugkijken op klassieke stijlen uit voorbije tijden. Van felle prints en kleuren die doen denken aan de jaren ’70 tot strakke chromen armaturen geïnspireerd op midcentury moderne ontwerpen, retro badkamers hebben voor elk wat wils! Retro badkamers bieden ook veel mogelijkheden voor personalisatie dankzij de grote verscheidenheid aan materialen, armaturen en accessoires. Dus als je wilt dat je badkamer zich onderscheidt van de massa, is retro misschien wel de juiste keuze! Kijk voor een breed aanbod snel bij badkamervoorjou.