Uw bedrijvengids
Image default
Eten en drinken

Dit is de beste manier om jouw verse sap op te slaan

Maak jij ook graag jouw eigen verse sapjes met sinaasappels, mandarijnen of appels? Dan moeten die natuurlijk wel ergens in worden opgeslagen! De beste manier om verse sappen op te slaan is in speciale glazen sapflessen, en wij zullen gaan uitleggen waarom dat zo is!

Een uitstekende sluiting

Goede glazen sapflessen hebben altijd een luchtdicht deksel bovenop zitten, en dat is cruciaal voor het opslaan van jouw sap. Doordat het sap luchtdicht kan worden bewaard wordt het beschermd van vuiltjes en andere ongewenste substanties en blijft het altijd schoon en precies zoals jij het geperst hebt. Bovendien zorgt een goede sluiting op de glazen sapflessen ervoor dat het sap extra lang vers blijft, wat natuurlijk ideaal is. Een goede sluiting is onmisbaar bij een goede sapfles.

De beste optie voor het milieu

Een goede glazen sapfles kan worden hergebruikt en dat is dan ook precies waarom ze beter geschikt zijn dan bijvoorbeeld een plastic of kartonnen fles. Omdat je glas alleen maar hoeft schoon te maken en dan weer opnieuw kunt gebruiken gooi je het niet weg en voorkom je onnodig afval dat je wel zou hebben bij een kartonnen of plastic pak. Dit bespaart je dus niet alleen tijd en moeite maar helpt ook nog eens mee met het verbeteren van het milieu en die kan die extra hulp zeker wel goed gebruiken!

Sapflessen

Alleen een glazen sapfles zorgt voor de optimale smaak

Plastic staat erom bekend dat het de smaak van de producten kan beïnvloeden. Je zou toch niet willen dat de sappen die jij hebt gemaakt ineens helemaal anders smaken puur vanwege de verpakking waar het in zit? Een glazen sapfles verandert niks aan de smaak en is daarom de beste optie als het gaat om het behouden van de originele smaak van het sap.

Een luxe en authentieke uitstraling

Goed sap verwacht je in een glazen fles, en dat komt natuurlijk mede door de redenen die hierboven al genoemd worden. Mensen verwachten lekker en hoogwaardig sap in een glazen sapfles en daarom mag dat ook niet ontbreken voor de echte sap liefhebbers. Een glazen sapfles straalt kwaliteit en luxe uit en dat is precies waar de mensen naar zoeken.

Veel variatie mogelijk

Met glazen sapflessen kan je ook gemakkelijk je eigen variatie aanbrengen in de vorm van een label of een eigen dop of sluiting. Laat zien wat voor sap er in jouw sapflessen zit door een combinatie van de doorzichtigheid en jouw eigen label te laten zien.