Uw bedrijvengids
Financieel

De administratie uit handen geven

De salarisadministratie gaat veel tijd inzitten, maar is wel erg belangrijk dat het goed wordt uitgevoerd. Grote bedrijven hebben hier meestal speciaal iemand voor in dienst. Voor de kleinere bedrijven is het vaak te duur om daar iemand apart voor aan te nemen. Hun doen het gewoon allemaal zelf. Maar veel mensen vergissen zich hier af en toe wel in. De administratie is erg veel werk en kost heel veel tijd om dat nauwkeurig te doen. Fouten die wil je natuurlijk voorkomen want dat kan je duur te komen staan. Bedrijven kunnen een hoge boete krijgen doordat de belasting bijvoorbeeld niet goed is ingevuld. Of de werknemers zijn het haasje van de drukte en hebben het loon niet op tijd.

Om de taken uit handen te nemen zonder dat je daar iemand voor moet aannemen bestaat er een loonbureau. Dan denk je, kan ik dan niet zelf beter iemand aannemen hiervoor? Op jaarbasis is een loonbureau stukker goedkoper. Je hoeft niet alles zelf meer te doen en je hebt hierdoor genoeg tijd om andere belangrijke taken uit te voeren.

Al het administratie wordt bijgehouden via het internet. Zo kan je altijd bij de documenten om het in te zien of te controleren. Ook kan je de documenten makkelijk downloaden wanneer je het nodig hebt. Het makkelijker ervan is dat werknemers ook bij hun loonstrookjes kunnen en hun jaaropgave op kunnen vragen wanneer ze dit willen. De verwerking van alle salaris documenten gaan ook heel snel, alles wordt binnen 24  uur verwerkt. Met een salarisservice weet je zeker dat de administratie goed wordt nagekeken en uitgevoerd, en op deze manier kan je de boetes voorkomen. Ook voor werknemers is dit een ideale oplossing. Ze kunnen makkelijk bij hun salarisstrookjes en ze hebben het loon altijd op tijd op de bank staan.

http://www.cbbs.nl/