Uw bedrijvengids
Image default
Financieel

De Vereende, een verzekeraar voor hoge risicoverzekeringen

Het afsluiten van een bepaalde verzekering is voor veel mensen de normaalste zaak van de wereld. Voor anderen is dit echter veel minder voor de hand liggend. Het is immers mogelijk dat zij in het verleden zijn geconfronteerd met een bepaalde betalingsachterstand. Daarnaast kan er ook sprake zijn van een problematisch schadeverleden waardoor de gemiddelde verzekeraar niet langer is bereid om een verzekering te verstrekken. Gelukkig is het zo dat je in dit geval een beroep kan doen op de diensten van de verzekeraar De Vereende. Zou je graag meer te weten willen komen met betrekking tot de mogelijkheden die deze verzekeraar voor jou in petto heeft? Dan moet je snel verder lezen!

Waar staat De Vereende precies om bekend?

Er zijn verschillende zaken waar deze verzekeraar bekend om staat. In eerste instantie is er natuurlijk het feit dat ze heel wat verzekeringen aanbiedt die niet zijn terug te vinden in het aanbod van andere verzekeraars. Dat is echter niet alles. Daarnaast geldt voor deze verzekeraar eveneens dat ze potentiële verzekeringnemers niet meteen weigert wanneer ze bijvoorbeeld ooit problemen hebben gehad. Dit betekent dat met name ook personen die eerder geplaagd zijn door een betalingsachterstand gewoon over de mogelijkheid beschikken om een verzekering af te sluiten bij De Vereende. Heb jij in het verleden bijvoorbeeld verschillende ongevallen veroorzaakt waardoor het afsluiten van een autoverzekering bij een gewone verzekeraar geen optie meer is? Dan zal je kunnen vaststellen dat Vereende je ook in dit geval zomaar een oplossing kan aanreiken. Het mag dus nu reeds duidelijk zijn dat deze verzekeraar zeker en vast enkele interessante voordelen kent ten opzichte van menig aantal andere partijen. 

Welke verzekeringen biedt De Vereende precies aan?

Er worden door De Vereende best een groot aantal verzekeringen aangeboden. In eerste instantie zal je bijvoorbeeld kunnen vaststellen dat er verschillende voertuigenverzekeringen worden aangeboden. Zo kan je er niet alleen voor kiezen om je auto via haar te laten verzekeren, wat bovendien ook te denken van je quad? Dit laatste is iets waar menig aantal verzekeraar nog wel eens lastig over wil doen. Dat geldt echter niet voor De Vereende. Zij maakt het dan ook perfect mogelijk om je favoriet quad te verzekeren zodat je perfect bent beschermd tegen mogelijke schade. 

Natuurlijk zijn bovenstaande verzekeringen niet de enige die zijn terug te vinden in het aanbod van deze verzekeraar. Het is daarnaast namelijk eveneens zo dat je ook een keuze kan maken uit allerhande minder voor de hand liggende verzekeringen. Het gaat hierbij dan onder meer om:

  1. Een verzekering voor leegstaande panden;

  2. Een pop-up store verzekering;

  3. Een verzekering voor een kartbaan;

  4. De taxiverzekering

Voor heel wat verzekeringen geldt dat standaard verzekeraars ervoor hebben gekozen om ze uit hun aanbod te weren. Dit omwille van het feit dat ze te veel risico met zich meebrengen. Dat is aan de kant ook logisch, maar de andere kant zijn er wel steevast heel wat mensen die behoeften kunnen hebben aan die verzekering. Geldt dat eveneens voor jou? Dan zal je kunnen vaststellen dat Vereende voor jou mogelijks een interessante oplossing in petto kan hebben. 

Hoe dekt De Vereende zichzelf dan in?

Het spreekt voor zich dat het aanbieden van risicovolle verzekeringen de nodige risico’s met zich meebrengt voor de verzekeraar. Dit is echter niet alles. Ook verzekeringnemers die worden geweigerd door andere verzekeraars zijn bij Vereende namelijk welkom. Ook dit brengt natuurlijk nog eens een extra gevaar met zich mee. Omwille van deze reden heeft deze verzekeraar ervoor gekozen om zich op verschillende manieren in te dekken. Dit gebeurt als volgt:

  1. Klanten kunnen wel degelijk worden geweigerd door De Vereende; 

  2. Het is mogelijk dat er een bepaalde waarborg wordt aangerekend; 

  3. De verzekeringspremie bij Vereende ligt hoger dan bij andere verzekeraars; 

Vaak wordt er gedacht dat Vereende elke potentiële verzekeringnemer accepteert. Dat is niet helemaal correct. Deze verzekeraar kan er dan ook wel degelijk voor kiezen om je als klant te weigeren. Dit gezegd hebbende gebeurt dit eigenlijk niet zo vaak. Toch is het zo dat er absoluut geen sprake is van een verplichting waar Vereende aan moet voldoen. 

Waarom wordt er soms een waarborg gehanteerd? 

In bepaalde gevallen zal je kunnen vaststellen dat er door De Vereende een waarborg wordt gehanteerd. Dit gebeurt wanneer een verzekeringnemer in het verleden reeds een significante betaalachterstand heeft gehad. Het hanteren van een waarborg zorgt ervoor dat Vereende zich daar enigszins tegen in kan dekken. Gebeurt de betaling van de verschuldigde premies op een correcte manier? Dan zal er vastgesteld kunnen worden dat er aan de waarborg niet zal worden geraakt. 

Wanneer alles volgens plan verloopt zal je dan ook kunnen vaststellen dat je aan het einde van je verzekeringsperiode gewoon de volledige betaalde waarborg terug zal ontvangen. Was er toch sprake van een bepaalde betaalachterstand? Dan wordt het natuurlijk een ander verhaal. In dat geval is het dan ook mogelijk dat op een bepaald moment de waarborg moet worden aangesproken. Hier ben je dus hoe dan ook altijd zelf voor verantwoordelijk.

Wanneer een beroep doen op de verzekeraar De Vereende?

Verspreid over deze pagina zijn de verschillende voordelen die zijn verbonden aan een beroep doen op De Vereende ongetwijfeld duidelijk geworden. Dit gezegd hebbende is het zo dat veel mensen zich toch de vraag stellen waarom ze er nu precies voor zouden moeten kiezen om een beroep te doen op de diensten van deze verzekeraar. Voor wie is deze verzekeraar met andere woorden de beste keuze? Hierbij kan er meteen worden gedacht aan: 

  1. Mensen die op zoek zijn naar een wat meer risicovolle verzekering;

  2. Mensen die vroeger een betalingsachterstand hebben gehad bij een verzekeraar; 

  3. Mensen die over een gitzwart schadeverleden beschikken; 

Er zijn natuurlijk zowel voor- als nadelen verbonden aan een verzekering bij De Vereende. Het belangrijkste voordeel heeft te maken met het feit dat in principe iedereen probleemloos de gewenste verzekering kan afsluiten.

 

https://www.geennee.nl/