Uw bedrijvengids
Image default
Gezondheid

Burn-out coach Nick de Waard

Zit je niet lekker in je vel en overweeg je een burn-out coach? Kijk dan eens op de website van Nick de Waard, is gespecialiseerd burn-out coach.

Heb ik een burn-out coach nodig?

Of je een burn-outcoach nodig hebt of niet, hangt af van je beschikbare tijd om zelfgenezing te proberen of als je gewoon zo snel mogelijk burn-out wilt bestrijden.

De belangrijkste factoren bij je beslissing om wel of geen burn-outmentor in te schakelen zijn: tijd, geld en je mentale en fysieke toestand.

Als je ooit hebt gedacht of gezegd: “Aan het eind van de dag een drankje drinken, ontspant me” (dat is mijn stressmanagement)

Dat is helaas niet het geval.

Wat er feitelijk gebeurt, is geen ontspanning, maar onderdrukking.

Alcohol heeft een verdovend effect op de hersenen en het lichaam waardoor je een vals gevoel van ontspanning krijgt.

Wat is een burn-outcoach?

Een burn-outcoach is een werkgerelateerde stressexpert die je kan opleiden, begeleiden en ondersteunen om een ​​burn-out te voorkomen, te beheersen of op te laden.

Hoewel het elimineren van symptomen één prioriteit is, is het opbouwen van veerkracht op lange termijn (mentaal/emotioneel/fysiek) bij hun cliënt de focus van een ethische coach.

Een coach heeft de tools en technieken om zijn cliënten te helpen een burn-out te voorkomen, deze effectief te beheersen of te herstellen van een burn-out als deze al is opgetreden.

Wat zijn de voordelen van een stress burn-out coach?

Er zijn veel voordelen aan het hebben van een stress-burn-outcoach die met u samenwerkt om burn-out te voorkomen, te beheersen of te resetten.

Afhankelijk van uw huidige toestand en uw wens of motivatie om controle te krijgen over uw mentale, emotionele en fysieke welzijn, kan een coach u helpen om zelf aan het stuur te gaan zitten.

De voordelen van burn-out coaching zijn:

  • Onmiddellijke verlichting van een opgebrand gevoel door de eliminatie van sensaties en symptomen (mentaal of fysiek)
  • Doorlopend leren van technieken en oefeningen voor het beheersen van burn-out die u kunt doen om controle over uw lichaam en geest te krijgen
  • Verhoogd vertrouwen in jezelf en je vermogen om burn-out uit te bannen en gezonder te leven (zonder je baan op te zeggen)
  • Meer ontspannen voelen over je werk, je carrière en je leven
  • Controle hebben over je gedachten en gevoelens in het heden en in de toekomst
https://nickdewaard.nl/