Uw bedrijvengids
Gezondheid

Een mooie volle mond

Het teken van jeugd en schoonheid: volle lippen. Helaas is niet iedereen hiermee gezegend. Ook leeftijd kan het volume in het gezicht en de lippen laten afnemen. We maken minder stofjes aan die ons gezicht mooi opvullen en jeugdig houden. Bij veel mensen neemt vooral de bovenlip in volume af. De bovenlip is al minder in volume dan de onderlip en kan ervoor zorgen dat het evenwicht in het gezicht wordt verstoord. De  bovenlip opvullen kan een direct sterk effect hebben op het gezicht en ervoor zorgen dat je gezicht er weer evenwichtig en dus ook weer jeugdiger uitziet.

Een goede cosmetisch arts kan jou hierbij van dienst zijn en je weer een prachtige volle mond geven waar je zeker een jaar plezier van zult hebben.

Het is altijd zeer belangrijk dat de grootte van de lippen bij het gezicht past. Een goede arts zal zeker naar jouw mening luisteren maar ook zeker zijn of haar professionele mening geven over wel of niet mooi is bij jouw gezicht. Samen kom je dan tot een mooi resultaat. Wat jij in gedachten had, is misschien teveel of te weinig voor jouw gezicht en daarom is het dus altijd goed om hoor en wederhoor te plegen.

Het opvullen van de lippen gebeurt altijd met fillers en nooit met botox, een algemeen misverstand. Botox is namelijk een spierverslapper en kan om die reden alleen maar in het gebieden boven de neus worden gebeurd. Daaronder heb je de volledige functie van je spieren nodig, zeker bij je mond natuurlijk. Anders zouden zaken zoals praten en eten een stuk lastiger worden. In het gebied rond de mond worden daarom altijd fillers gebruikt. Er zijn veel verschillende soorten fillers, elk voor een ander doel. Er wordt bovendien vaak ook gebruik gemaakt van een combinatie van fillers voor het beste resultaat.

http://www.injectableklinieken.nl