Uw bedrijvengids
Groothandel

De ideale oplossing bij verf, olie of lijm op uw handen: garagezeep

Voor uw werk is de kans aanwezig dat u veel in contact komt met olie, verf en lijm. Dit zijn nou net de producten die u lastig van uw handen krijgt. Kom nooit meer thuis met vieze handen door garagezeep van Kemetyl Professional B.V. te gebruiken. Een verzachtende zeep van Procar waarmee u eenvoudig olie, verf en lijm verwijderd van uw handen. Bij de specialist kiest u uit verschillende verpakkingen, die afgestemd zijn op ieder huidtype en de mate van vervuiling. Heeft u geschikte garagezeep gevonden? Log in als vaste klant en bestel het product eenvoudig in de online webshop. Dan geniet u al snel van schone en fris ruikende handen.

Uw handen verzorgen met garagezeep

Werkt u iedere dag veel in een werkplaats of garage? De kans is dan groot dat u veel werk verricht met uw handen. Denk bijvoorbeeld aan sleutelen aan een auto, het verven van onderdelen of het laden en lossen van grote leveringen. Bij al deze werkzaamheden spelen uw handen een grote rol en verrichten zij zwaar werk. Het is altijd belangrijk om uw handen goed te verzorgen, maar zeker wanneer u deze werkzaamheden verricht. Kies dan voor garagezeep van Kemetyl Professional B.V. om uw handen diep te reinigen en al het vuil van uw handen te verwijderen. Daarnaast heeft garagezeep een frisse geur. Zeker weten dat uw handen hier blij van worden!

Vind de juiste garagezeep in het uitgebreide assortiment

Voor diverse onderhouds-, reinigings- en verbruiksproducten zoals garagezeep voor uw werkplaats of garage, gaat u naar een ervaren leverancier en producent. Deze is perfect als u vieze handen heeft en ze wilt wassen voordat u naar huis gaat. Kemetyl Professional B.V. biedt u professionele producten voor werkplaats en industrie. Een groot deel van onze producten zoals Caris, Procar en Kemetyl producten zijn zelfs ontwikkeld in de eigen productie-unit. Dit assortiment is aangevuld met andere A-Merk producten, zoals Tork, Xenum en Dipp. U bent altijd verzekerd van kwaliteitsproducten, zoals garagezeep, koelvloeistoffen en ruitensproeier vloeistoffen. Als u het lastig vindt om de juiste producten te vinden, staan de specialisten voor u klaar met passend advies!