Uw bedrijvengids
Image default
Hobby en vrije tijd

Hier vind je alle onderdelen om een button te voorzien van een design

Buttons maken met een eigen design is heel simpel bij Buttons Maken. Via deze webshop vind je alles wat je nodig hebt om zelf diverse accessoires te voorzien van een persoonlijk tintje. Denk bijvoorbeeld aan spiegels, medailles en sleutelhangers. Zelfs een button in de vorm van een magneet voor de koelkast maak je zelf bij via de website. Je kunt ze bijvoorbeeld maken om te gebruiken als aankleding tijdens een feestje. Ook kun je een persoonlijk design op een button zetten om te gebruiken voor bijvoorbeeld de opening van je eigen bedrijf. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, ontdek ze snel via de website!

Met een machine maak je eenvoudig zelf buttons

Naast dat je via de website digitaal eenvoudig een design kunt geven aan een button of magneet, is het ook mogelijk om dit thuis te doen! De webshop verkoopt namelijk ook diverse buttonmachines waarmee je zelf een button kunt voorzien van een logo, foto of een ander persoonlijk design. Alle onderdelen die je nodig hebt voor het maken van buttons vind je dan ook terug in de webshop. Denk aan achterkantjes, frontjes en spelden. Wanneer je de buttonmachine bestelt via de site, ontvang je alle onderdelen die je hierbij nodig hebt, zodat je gelijk aan de slag kunt met het maken van je persoonlijke buttons? Deze vormen een leuk persoonlijk cadeau of zijn leuk om weg te geven tijdens een feestje.

Ontwerp zelf een persoonlijke button

Een button met design maken doe je eenvoudig bij Buttons Maken. Of je nu een button, magneet of spiegeltje wilt voorzien van een persoonlijke design: de mogelijkheden zijn eindeloos. Twijfel dan ook niet en neem een kijkje in het uitgebreide assortiment. Je vindt hier zeker alles wat je nodig hebt om de leukste persoonlijke accessoires te ontwerpen. Laat je creativiteit zijn gang gaan en begin met het ontwerpen van persoonlijke buttons op www.buttonsmaken.nl.