Uw bedrijvengids
Kunst en Kitsch

Maak jouw creatieve dromen waar met een glasfusing workshop

Wil jij binnenkort een teamuitje, een uitstap met vrienden of een familiedag organiseren? Dan zoek je vast nog een leuke en originele activiteit die je groep nooit zal vergeten. Je wilt niet gaan laser schieten of ontsnappen uit een escape room. Overweeg dan eens om een glasfusing workshop te volgen bij Dezel Glass-Art in het Brabantse Rijen. Tijdens deze workshop maken jij en jouw gezelschap onder professionele begeleiding een eigen glascreatie en leren jullie alle ins en outs van de glaskunst. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die deze glasspecialist te bieden heeft? Neem dan gerust contact op en stel alle vragen die je hebt.

Kom meer te weten over glasfusing voordat je een workshop volgt

Ben jij al bekend met glasfusing? Glasfusing, ook wel gefused glas of gesmolten glas genoemd, is een techniek waarbij lagen glas van verschillende of dezelfde kleuren worden samengevoegd om ze daarna te versmelten. Het versmelten gebeurt onder hoge temperaturen waardoor er een stroperige vloeistof ontstaat. Hierdoor krijg je een bepaalde vervorming of versmelting. Hoe langer de temperatuur van het glas hoog blijft, hoe meer glaslagen met elkaar versmolten kunnen worden. Tijdens een tweede bewerking onder lagere temperaturen kan het glas in of over een vorm zakken, zodat het een schaal kan vormen. Spreekt dit je wel aan? Dan kun je bij Dezel Glass-Art een creatieve glasfusing workshop in Brabant volgen met vrienden, collega’s of familie.

Bedrijfsuitje? Vriendenuitje? Familiedag? Kies voor een glasfusing workshop!

Heb jij binnenkort een dag met je familie gepland? Ben jij aangesteld om het teamuitje met de collega’s te plannen? Staat er binnenkort een vriendenuitje op de agenda? Of vindt er binnenkort een familiedag plaats? Dan wil je eens iets unieks organiseren en niet bowlen, barbecueën of uit eten. Overweeg dan eens om een glasfusing workshop te volgen bij Dezel Glass-Art. Hier maak je op een plezierige manier kennis met glaskunst. Je leert over glaskunst en onder persoonlijke en interactieve begeleiding laat jij de creativiteit de vrije loop, waarna er een prachtige creatie ontstaat. Door de ongedwongen sfeer wordt de glasfusing workshop een gezellige bezigheid om eens te doen met familie, vrienden of collega’s.