Uw bedrijvengids
Image default
Management

Home based business ideas

 

Home Business Ideeën voor 2022

1. Verkoop je ambachten online

De coronavirus pandemie en alle beperkingen die het op ons dagelijks leven heeft gelegd, hebben tijd en ruimte gecreëerd voor velen van ons om onze creativiteit te verkennen en de activiteiten te (her)ontdekken die ons vreugde brengen.

Als u een van deze mensen bent en geld wilt verdienen met uw ambachtelijke vaardigheden en passie, kan het online verkopen van uw creaties uw beste  zijn.

Amazon Handgemaakt

Handgemaakte kleding, accessoires, sieraden, zeep, kaarsen, fotolijsten en meubels zijn slechts een paar van de vele items die je online kunt verkopen. U kunt uw eigen online winkel op een betrouwbare website gebouw platform zoals Shopify, Wixor Squarespace.

Als je geen website wilt ontwerpen voor je handwerk, kun je het verkopen op online marktplaatsen zoals Etsy, Amazon Handmade, Storenvy, eBay, en iCraftGifts. Een andere goede optie is om je handgemaakte producten te verkopen aan andere bedrijven.

Bij het vaststellen van uw prijzen (retail of groothandel, afhankelijk van uw business model) moet u kijken naar uw cijfers of kosten. Uw prijs moet hoog genoeg zijn om al uw kosten (variabele en vaste) te dekken en winstgevendheid mogelijk te maken.

Maak je geen zorgen, je kunt de prijs altijd veranderen om je verkoop te verhogen of je winstmarge te vergroten.

Redenen om uw handwerk online te verkopen:

Je hebt de mogelijkheid om van je ambacht een winstgevend bedrijf te maken;

Je kunt zo veel werken als je wilt (afhankelijk van je doelen);

U heeft de mogelijkheid om een premium prijs te vragen voor uw unieke creatie.

 

2. Word een Freelance WordPress Ontwikkelaar

Vandaag de dag realiseren meer en meer bedrijven en organisaties zich dat het niet hebben van een online business in de 21e eeuw eigenlijk zelfmoord is.

 

Echter, niet veel bedrijfseigenaren en managers hebben de technische kennis die nodig is om een mooie en functionele website te ontwerpen en te onderhouden. Kom hier.

 

Als u een ervaren webontwikkelaar bent, kunt u beginnen met een webdesign studio die gespecialiseerd is in WordPress* sites. maar waarom. WordPress site?

 

Nou, gewoon omdat WordPress een CMS (Content Management System) is dat 43% van het internet aandrijft.

 

upwork freelance marktplaats

Hoewel er tonnen snelle WordPress thema’s en gratis WordPress plugins zijn, zoeken veel bedrijven en organisaties professionele hulp om hun websites aan te passen.

 

Als investeren in betrouwbare web hosting nog geen optie voor u is, kunt u uw diensten aanbieden op gratis markt sites zoals Upwork, Fiverr, en PeoplePerHour.

 

Redenen om een freelance WordPress ontwikkelaar te worden:

 

43% van de websites zijn gebaseerd op WordPress, wat betekent dat je een breed publiek hebt;

Freelancers geven u de mogelijkheid om projecten te kiezen volgens uw schema en van thuis uit te werken;

Freelancen is een geweldige manier om je portfolio op te bouwen en je vaardigheden aan te scherpen.

 

3. Begin een foodblog gericht op airfryer recepten

Zoals je misschien hebt gemerkt, hebben Airfryer air fryers de wereld stormenderhand veroverd.

 

Dit fornuis stelt ons in staat om te genieten van onze favoriete gerechten zonder olie, dus het is geen wonder dat er meer dan 2 miljoen maandelijkse Google-zoekopdrachten voor “air fryer” en meer dan 2 miljoen maandelijkse Google-zoekopdrachten voor “air fryer recepten” 500.000 keer.

 

Als u een professionele chef-kok of recept ontwikkelaar, het starten van een food blog gericht op air fryer recepten zou kunnen zijn de weg te gaan. U kunt proberen een olie-vrij fornuis om te helpen uw lezers eten gezonder.

 

Was Blog

Als het gaat om bloggen, zijn er veel geweldige platforms om uit te kiezen. Naast WordPress, kunt u beginnen met uw gratis bloggen reis met Wix, Squarespace, Weebly, Site123, en Zyro.

 

Het schrijven van informatieve, nuttige, boeiende, en SEO-geoptimaliseerde inhoud is het belangrijkste deel van deze online business puzzel.

 

OK, dit klinkt allemaal geweldig, maar hoe doe ik dit? Geld verdienen? U kunt geld verdienen met uw foodblog door middel van affiliate marketing, Google Ads en gesponsorde content. Als je blog een hit is, heb je de mogelijkheid om inkomsten te genereren door een betaald abonnementsmodel te implementeren.

Redenen om een foodblog te beginnen gewijd aan Airfryer-recepten:

“Airfryer” en “Airfryer Recepten” zijn extreem populaire onderwerpen in de VS, met meer dan 2 miljoen en 500.000 maandelijkse Google-zoekopdrachten, respectievelijk;

Een succesvolle blog geeft u de mogelijkheid om uit te breiden naar andere online bedrijfsactiviteiten, waaronder e-commerce, cursussen, en natuurlijk, affiliate marketing. en

Bloggen kan u helpen uw schrijfvaardigheid te verbeteren, wat van pas kan komen in tal van zakelijke en alledaagse situaties.

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/pagination/37.html

 

https://www.newbusinessmanagement.com/