Uw bedrijvengids
Image default
Zakelijk

Betrouwbare alarminstallatie voor uw huis

Veilig wonen. Geen angst voor inbraken, vernielingen en diefstal. Daarvoor is een gedegen alarminstallatie in het huis nodig. Eentje waarop u blindelings kunt vertrouwen. Dat is wat Hazeleger u kan bieden. Ze komen langs met hun experts, bekijken wat er nodig is, en gaan het dan vakkundig aanleggen. Daardoor kunt u met een gerust hart een avondje weg of gaan slapen met de zekerheid dat uw gezin en uw bezit veilig zijn.

Professioneel en betrouwbaar

Hazeleger is een installateur die uw alarmsysteem professioneel aanlegt. Het werkt goed en het is niet makkelijk te saboteren. Als u zelf een alarminstallatie bij het huis aanlegt, moet u goed checken of inbrekers het niet kunnen omzeilen of vernielen. Er zijn altijd foefjes te vinden om dat te doen. De professionals van Hazeleger kennen de trucjes van inbrekers en weten wat ze moeten doen om sabotage te voorkomen. Dat maakt het grote verschil tussen een zelf aangelegd systeem en de installatie van een vakkundig bedrijf. Bovendien heeft u er zelf geen werk mee als u Hazeleger inhuurt voor de aanleg. Uiteraard kost het inhuren van een bedrijf meer geld dan als u het zelf doet. Maar geld uitsparen is niet altijd verstandig. De zekerheid van een betrouwbare alarminstallatie aan huis is het extra geld wel waard.

Veel mogelijkheden voor uw alarminstallatie bij huis

U kunt bij Hazeleger zelf kiezen hoe u uw alarmsysteem wilt hebben. Camera’s zijn standaard, evenals een handige app om het systeem te bedienen. Andere onderdelen zijn optioneel. Wilt u een wifi verbinding met uw alarminstallatie? Dat kan. U kunt kiezen tussen een draadloos en een bedraad systeem. Vroeger was het eenvoudig om een draadje door te snijden en dan was het alarm uitgeschakeld. De experts van Hazeleger zorgen er voor dat inbrekers tegenwoordig niet meer bij de draden kunnen komen, dus een bedraad systeem is betrouwbaar. Uiteraard is een draadloze alarminstallatie even betrouwbaar.
Als u helemaal veilig wilt zijn, kunt u een abonnement afsluiten met een meldkamer. Zij zullen actie ondernemen als u niet in de buurt bent, bijvoorbeeld als u op vakantie bent. Het geeft een veilig gevoel dat iemand waakt over uw bezit, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw reis naar het buitenland. Een abonnement bij een meldkamer is iets dat u met een doe-het-zelf pakket niet kunt afsluiten. Ziedaar het voordeel van het inschakelen van Hazeleger voor uw beveiliging.

Gratis advies

De mensen van Hazeleger komen gratis langs voor een advies. Ze bekijken uw situatie en nemen de mogelijkheden met u door. Daardoor kunnen ze een offerte op maat maken. U krijgt dus niet te maken om onverwachtse extra kosten of suggesties halverwege die het kostenplaatje opdrijven. U weet van tevoren waar u aan toe bent. Dat is prettig zaken doen. Zoals gezegd, het advies is gratis. Door het aangaan van een gesprek zit u nog nergens aan vast. Dus wat let u om dat vrijblijvende gesprek aan te gaan? De mensen van Hazeleger helpen u graag vooruit.