Uw bedrijvengids
Mode en Kleding

Welke soorten werkkleding kan je laten bedrukken?

Je hebt als ondernemer wel eens bepaalde redenen om te kiezen voor het laten bedrukken van werkkleding of bedrijfskleding. Er is natuurlijk wel een verschil tussen werkkleding en bedrijfskleding. Met bedrijfskleding wordt vaak bedoelt bij representatieve kleding waarbij je jouw bedrijfsnaam of merknaam weer te vergroten. Een veel voorkomende bedrukt kledingsoort is toch wel een overhemd of een polo. Wanneer we het hebben over werkkleding dan kan je denken aan kleren die in bepaalde beroepen nodig zijn om heel de dag in te werken. De functionaliteit is anders.

Maar wat voor soorten werkkleding kan je nu allemaal bedrukken en wat is het meest populair?

Werkpolo’s

Er is een verschil tussen de polo’s die je op beurzen ziet en werkpolo’s. Werkpolo’s zijn wel van steviger materiaal en worden bijvoorbeeld ook gebruikt in het magazijn. Beide polo’s zijn representatief voor jouw bedrijf maar in de basis wil je met de normale polo’s en ander soort kwaliteit dan de werkpolo’s.

Vaak zien we dat het logo op de werkpolo’s wordt bedrukt om in ieder geval met jouw bedrijf er representatief uit te kunnen zien.

Werkshirts

De werkshirts zijn ideaal voor de beroepen waarin je fysiek zwaar werk moet verrichten. Je kan denken aan lassers, magazijnmedewerkers en monteurs. Deze shirts zijn een stuk goedkoper dan polo’s waardoor je jouw personeel 1 of 2 extra setjes tshirts kan aanbieden. Hierdoor kunnen ze regelmatig van shirt wisselen. Je wilt natuurlijk niet dat je personeel er noodgedwongen stinkend bij moet lopen.

Werktruien

We zien ook vaak dat de fysieke beroepen veel last hebben van de verschillende seizoenen. Daarom wil je dat jouw personeel in de zomer een lekker t-shritjes aan kan trekken en in de winter een of twee fijne truien in zijn of haar kledingkast heeft hangen. Ook deze truien kan je weer laten bedrukken zodat jouw personeel er altijd tip top in orde bij loopt.

Werkbroeken

Vervolgens is het ook belangrijk dat je personeel goede werkbroeken heeft. Je kan denken aan de veiligheid maar je kan je personeel moeilijk verplichten om eigen broeken aan te trekken die door het werk kapot gaan. Ook deze broeken kan je laten bedrukken. Vaak zien we dat er wordt gekozen voor een logo op een van de twee kontzakken.

Kleding bedrukken

Wil je nu ook jouw bedrijfskleding of normale kleding laten bedrukken? Dat is een goed idee! Hierdoor voelt jouw personeel zich namelijk nog meer verbonden met de organisatie.

https://www.idwear.nl/