Uw bedrijvengids
Image default
Particuliere dienstverlening

Deskundige dagbesteding in Amsterdam

Om iedereen gelijke kansen op de arbeidsmarkt te bieden is Basic Activering ontstaan. Deze dagbesteding in Amsterdam biedt verschillende activiteiten voor doelgroepen met een achterstand aan. Door middel van deskundige begeleiding worden er zo succeservaringen op gedaan, waardoor het zelfvertrouwen van de deelnemers wordt vergroot. Daarnaast ontdekken zij tijdens de diverse activiteiten waar hun interesses en kwaliteiten liggen. Op deze manier bouwen ze niet alleen werkervaring op, maar leren ze ook hoe het is om samen met andere deelnemers aan de slag te gaan. Door de activiteiten laagdrempelige te beginnen en uit te breiden wanneer de deelnemers hieraan toe zijn, leren ze daadwerkelijk de fijne kneepjes van een bepaald vak.

Ontdek jouw interesses en kwaliteiten tijdens de diverse activiteiten

Weet jij al goed waar jouw interesses liggen? Perfect, dan kies je bij deze dagbesteding in Amsterdam voor de activiteiten die jou aanspreken. Maar ook als je nog niet zo goed weer waarin je later werkzaam wilt zijn word je verder geholpen door de professionele begeleiding. Door middel van een combinatie van alle activiteiten uit te voeren zie je vanzelf wat je leuk vindt om te doen. Daarnaast ontdek je waar je goed in bent. Zo kun je jouw interesses en kwaliteiten vervolgens combineren in werkzaamheden. Van het werken in de tuin, tot knutselen en andere creatieve activiteiten. Of van schoonmaken tot het ontwerpen van je eigen fiets. Niets is te gek bij deze dagbesteding.

Ook vervoer van en naar de dagbesteding wordt voor jou geregeld

Spreekt deze dagbesteding in Amsterdam je aan, maar heb je geen mogelijkheid om hier zelfstandig naar toe te komen? Geen probleem, ook het vervoer van en naar de dagbesteding wordt voor je geregeld. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over hoe je thuiskomt en kun jij genieten tijdens de veelzijdige activiteiten met andere deelnemers.