Uw bedrijvengids
Image default
Tweewielers

Met een Gazelle Makki kunt u uw kinderen veilig naar school brengen

Een Gazelle Makki is een elektrische bakfiets. De bakfiets is door Gazelle ontworpen in samenspraak met ouders die hun kinderen naar school brengen met de fiets. Zo is de Gazelle Makki optimaal samengesteld op basis van nut, gemakzucht en handig in gebruik. Over alle snufjes is nagedacht en door de elektrische aandrijving kunt u moeiteloos meerdere kinderen tegelijk vervoeren zonder dat het te zwaar wordt.

Een Gazelle Makki is gemaakt voor het gemakzucht

De hele focus van de ontwikkeling van de Gazelle Makki lag op de kinderen. De bak van de Gazelle Makki is vrij hoog, om een maximale veiligheid te kunnen waarborgen. Hij blijft echter nog steeds makkelijk om in te stappen. Aan de zijkant is namelijk een inkeping gemaakt en er is een voetopstap zodat uw kinderen toch nog makkelijk kunnen instappen. Zo hoeft u ze niet zelf een voor een in de bak te hijsen, maar kunnen ze er zelfstandig in klauteren. De Gazelle Makki is verkrijgbaar bij morsinktweewielers.nl. Morsink Tweewielers is een fietsenwinkel nabij Enschede die naast bakfietsen ook nog racefietsen en andere soorten fietsen verkoopt. U kunt er terecht voor elke fiets die u maar nodig kunt hebben. Bovendien kunt u bij hen ook terecht voor een racefiets van topmerken om in Enschede rond te koersen. Dat maakt van die fietsenwinkel een echt paradijs voor elke wielertoerist. Hun racefiets is natuurlijk niet enkel gemaakt voor Enschede, maar u kunt er ook heel Nederland of zelfs de Tour de France mee rijden. Geen enkele uitdaging is te groot.

Reis de wereld rond

Met een racefiets kunt u de hele wereld rondreizen. U kunt hem achteraan uw camper hangen en zo meenemen op reis om af en toe eens rustig te ontspannen. Ook met een Gazelle Makki kunt u reizen. De bak kan gevuld worden met kampeerspullen en zo kunt u rondtrekken en de wijde natuur ontdekken op een gezonde manier.