Uw bedrijvengids
Verbouwen

Onderhoudsvriendelijke pvc-vloeren schaft u aan bij een expert in Noord-Brabant

Pvc-vloeren staan erom bekend dat ze enorm onderhoudsvriendelijk zijn. Daarom zijn pvc-vloeren een ideale keuze wanneer u een vloer in uw woning in Noord-Brabant wilt die makkelijk schoon te houden is en weinig onderhoud vereist. Daarnaast is een pvc-vloer een verstandige keuze voor ruimtes waarbij er extra kans is op waterschade, zoals in de badkamer of keuken. Natuurlijk kunt u in de woonkamer ook een glas water laten vallen, maar in de keuken of badkamer is de kans op waterschade veel groter.

Makkelijk schoon te houden

Een pvc-vloer is makkelijk schoon te houden en vraagt in het algemeen om weinig onderhoud. Waar houten vloeren in uw woning Noord-Brabant bijvoorbeeld gewaxt of geolied moeten worden, is dat bij pvc niet het geval. De vloer heeft geen groeven of nerven en het oppervlak is perfect glad. Daarom hoeft u de vloer eigenlijk alleen regelmatig te stofzuigen en te dweilen. Het enige waarmee u rekening moet houden, is de producten die u gebruikt. Zorg ervoor dat u altijd schoonmaakt met producten die geschikt zijn voor pvc-vloeren.

Weinig kans op beschadigingen

Er is weinig kans op beschadigingen bij pvc-vloeren in uw pand in Noord-Brabant. De vloeren hebben een slijtlaag, waardoor er niet snel beschadigingen ontstaan. Mocht er wel schade ontstaan, is dit minder makkelijk op te lossen dan bij houten vloeren. Wanneer houten vloeren geolied of gewaxt zijn, worden kleine beschadigingen makkelijk weggewerkt. Bij gelakte vloeren is dit minder eenvoudig, omdat de vloer hiervoor helemaal geschuurd moet worden. Pvc-vloeren zijn waterbestendig en daardoor heeft u gelukkig geen problemen met waterschade.

Bestel een vloer bij deze expert

Wilt u pvc-vloeren of houten vloeren bij een specialist in Noord-Brabant kopen? Dan kunt u terecht bij Van der Heijden Vloeren in Nuland. Deze specialist heeft veel ervaring op het gebied van vloeren leggen en voorziet u van het juiste advies. U kunt hier terecht voor een onderhoudsvriendelijke pvc-vloer, maar u heeft ook de keuze uit een ruim assortiment houten vloeren. Bezoek daarom hun showroom in Nuland, provincie Noord-Brabant, en ontdek hun houten en pvc-vloeren!