Uw bedrijvengids
Vervoer en transport

Een zorgeloze verhuizing met Heboverhuizingen

Een verhuizing meemaken doe je niet elke dag. De meeste mensen verhuizen vaak ongeveer 3 maal in hun leven. Verhuizingen leveren nogal wat stress op. De planning, ga je alles zelf doen of alleen de kleinere dingen, neem je alle meubels mee of gaan er spullen weg. Kortom een periode die hectisch kan zijn. Ben je van plan zelf alles te gaan doen of schakel je een verhuisbedrijf in? Een goede voorbereiding is in ieder geval belangrijk, of je nu zelf gaat verhuizen of dat je het laat doen. Een verhuisbedrijf geeft wel veel minder stress. Een erkend verhuisbedrijf zoals Hebo Verhuizingen uit Amsterdam, zorgt voor goed verpakkingsmateriaal en dat alles zorgvuldig wordt ingepakt, het juiste vervoer en het weer uitpakken van de spullen. Een verhuizing is ingrijpend voor een gezin, of je nu van Lelystad naar Amsterdam verhuist, of van Den-Helder naar Maastricht. 

Tips 

Bij een verhuizing komt veel kijken. Er moet rekening worden gehouden met allerlei zaken zoals bijvoorbeeld, het tijdig aangeven bij de gemeente waarin je woonachtig was, verzekeringen moeten misschien worden veranderd of opgezegd, de krant moet naar een nieuw adres, enz.enz. Wil je toch zelf gaan verhuizen zorg dan dat je onderstaande tips leest. Een soepele verhuizing gaat niet vanzelf. 

– Begin op tijd met inpakken en pak elke kamer afzonderlijk in. Niet de spullen door 
elkaar in dozen doen. Dan krijg je chaos. 
– Voordat je over gaat en zelf grote spullen gaat verhuizen, is het verstandig om 
meubels even op te meten. Je hebt echt een probleem als iets niet door een gangetje 
of trappengat kan. 
– Het is niet fijn om midden in de zomer te verhuizen, i.v.m. de warmte. 
– Ga dozen die je per kamer inpakt nummeren. Zo kun je per kamer de genummerde dozen 
gemakkelijk op dezelfde plek weer uitpakken. 
– Let op belangrijke papieren, doe deze niet in een verhuisdoos, maar houdt ze bij 
je. 
– De wasmachinetrommel moet worden vastgezet. 
– Handig om planten bij elkaar in een doos te zetten. 
– Dozen moeten wel het gewicht kunnen dragen. Hoe zwaarder het voorwerp, 
hoe kleiner de doos. 
– Doe lichte spulletjes altijd op de zwaardere in een doos. 
– Zware spullen zoals een piano verhuizen naar je nieuwe woning? Houdt er rekening mee dat dit niet in uw eigen auto past.

Plannen 
Het is belangrijk om alles goed van te voren te plannen. Ben je van plan de verhuizing uit te besteden dan heb je veel minder zorgen aan je hoofd. Een erkend verhuisbedrijf kan helpen om een planning te maken en grotendeels alles voor je in te pakken. De belangrijke artikelen en papieren zou je zelf kunnen doen. 

Hebo, een erkende verhuizer uit Amsterdam

Al meer dan 50 jaar verzorgt de verhuisservice van Hebo alle soorten verhuizingen. Laat je door Heboverhuizingen alles verzorgen dan kun je met een gerust hart de deur van je oude huis dicht doen en tevreden je nieuwe woning binnenstappen. Naast het schadevrij verhuizen biedt dit verhuisbedrijf ook een gedegen in- en uitpakservice, een inboedelopslag, demontage en het weer monteren van meubelen, 
vervoer van zwaar materiaal zoals een piano. Ook kun je een verhuislift bij dit bedrijf huren. Kortom, een betaalbaar, flexibel en professioneel verhuisbedrijf.

https://heboverhuizingen.nl/